Libnet.ro
UNICEF

16:16

Raid la cel mai mare bordel din Germania, cu peste 900 de politisti si inspectori, acuzat ca ar avea legaturi cu banda de motociclisti ingerii Iadului (VIDEO)

B1 B1,
Raid la cel mai mare bordel din Germania, cu peste 900 de politisti si inspectori, acuzat ca ar avea legaturi cu banda de motociclisti ingerii Iadului (VIDEO)

Cel mai mare bordel din Germania a fost asaltat de peste 900 de reprezentanti ai politiei, fiscului si vamii care acuzau ca exista legaturi cu banda de motociclisti ingerii Iadului Hells. continuă pe B1

OMV Petrom a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania

OMV Petrom este singurul producator de petrol si gaze, iar anul trecut a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania, depasind Complexul Energetic Hunedoara sau Elcen. Datele.

S-a vandut Noriel, cel mai mare lant de magazine de jucarii din Romania

Polish Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors EI), a semnat un acord de cumparare a 100% din actiunile Noriel Group, cel mai mare retailer de jocuri si jucarii din.

Enterprise Investors cumpara Noriel, cel mai mare retailer de jucarii din Romania

Polish Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors EI), a semnat un acord de cumparare a 100% din actiunile Noriel Group, cel mai mare retailer de jocuri si jucarii din Romania.

Cel mai mare producator privat de carbune din lume, in faliment

Peabody Energy Corp. , cel mai mare producator privat de carbune din lume, a solicitat protectia Legii falimentului, in SUA, in contextul declinului puternic al preturilor de pe piata de profil, care a facut imposibila realizarea recentei expansiuni costisitoare a companiei in Australia.

Incepe cel mai cool festival din lume! Cum se imbraca vedetele la Coachella

Incepe cel mai cool festival din lume! Coachella este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume, scena pentru numerosi artisti legendari, dar si podium de moda pentru topmodele, actrite si cantarete. Cele mai interesante tinute purtate aici dau tonul modei in materie de concerte si festivaluri.

Cel mai lung sarpe din lume a fost capturat. Cum arata pitonul de 8 metri si 250 de kilograme

Cel mai lung sarpe din lume traieste in Malaysia. Este vorba de un piton de aproape opt metri gasit pe un santier din aceasta tara de cativa muncitori. Specimenul asteapta acum in.

Vestea care nu-i va bucura pe fanii Apple: care este cel mai bun telefon din Europa

Conform unor noi informatii, europenii prefera telefoanele celui mai mare rival Apple. Samsung Galaxy S7 a avut parte de rezultate foarte bune pe piata in ultimele saptamani. in urma cu cateva zile, analistii din Coreea de Sud sustineau ca Samsung Galaxy S7 ar fi intrecut asteptarile in ceea ce priveste vanzarile, cu peste 10 milioane [].

Lovitura crunta pentru Apple! Care este cel mai bun telefon din Europa

Conform unor noi informatii, europenii prefera telefoanele celui mai mare rival Apple, informeaza Playtech. roSamsung Galaxy S7 a avut parte de rezultate foarte bune pe piata in ultimele saptamani. in urma cu.

Statistici. Romanii, a doua cea mai mare comunitate din Marea Britanie

Criza locurilor de munca si salariile mici ii determina pe tot mai multi europeni din statele estice si sudice ale continentului sa se indrepte spre Regatul Unit, potrivit unui studiu intreprins de Observatorul pentru Migratie al Universitatii Oxford.

Magurele ar putea gazdui cel mai mare institut european de cercetare stiintifica

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara IFIN) din Magurele are sanse mari sa devina sediul central pentru European Research Infrastructure Consortium ERIC), institutul european care se va ocupa de realizarea experimentelor stiintifice prin folosirea Laserului de la Magurele.

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )