Libnet.ro
UNICEF

07:30

Surpriza pentru Mircea Badea. A primit un mesaj de la Mike Tyson

Antena3 Antena3,
Surpriza pentru Mircea Badea. A primit un mesaj de la Mike Tyson

Mircea Badea a avut parte de o surpriza deosebita miercuri, pe care a prezentat-o in cadrul emsiunii in Gura Presei, un mesaj chiar de la Iron Mike. Am primit un mesaj de la Mike Tyson. Carla, colega. continuă pe Antena3

Robert Turcescu, castig de cauza in procesul cu Mircea Badea. Badea, obligat sa publice sentinta in 3 ziare

Robert Turcescu a castigat un proces impotriva lui Mircea Badea. Mircea Badea ar trebui sa-i plateasca lui Turcescu 1 leu, daune morale, potrivit unei decizii a Judecatoriei Sectorului 3. Sentinta poate fi atacata cu apel. In plus, judecatoria Obliga paratul sa publice, pe cheltuiala sa, considerentele si dispozitivul prezentei hotarari in trei ziare de larga circulatie, dupa ramanerea definitiva a hotararii, anunta paginademedia. ro.

Robert Turcescu a castigat procesul cu Mircea Badea

Robert Turcescu a castigat procesul intentat lui Mircea Badea pentru amenintari si instigare la violenta. Instanta i-a dat castig de cauza lui Turcescu, el urmand sa primeasca de la Badea daune morale de 1 leu si cheltuieli de judecata de 6008 lei.

Mircea Badea: Ma uit la echipa FRUMUSETII. Faptul ca ei au zis ca sunt echipa FRUMUSETII e o dovada de umor

Mircea Badea a incercat sa castige voturi pentru echipa sa, cea a umorului, prin glume care au starnit rasul tuturor persoanelor aflate in platou. Ma uit la echipa FRUMUSETII. Faptul ca ei au zis ca sunt.

Mircea Badea: Poporul il merita pe Traian Basescu. Nu in totalitate, dar in integralitate

Mircea Badea a comentat in cadrul editiei de marti a emisiunii in Gura Presei efectele disputei politice pe tema bugetului si a majorarii accizei la carburant. Si daca urca riscul de tara, care e problema?.

Mircea Badea: Vreau sa fiu Dan Negru

Mircea Badea s-a saturat sa fie el. Realizatorul emisiunii in gura Presei vrea sa fie Dan Negru. Prietene, sunt atat de satul, de fapt sunt extrem de satul. Vreau sa fiu Dan Negru. Mi se pare foarte bine.

Mircea Badea: Ma anunta presa ca am pierdut un proces, insa e greu sa pierzi ceva la care nu te-ai prezentat

Mircea Badea a vorbit in editia de luni a emisiunii in Gura Presei despre cea mai recenta interactiune a sa cu justitia. Ma anunta presa ca am pierdut un proces, insa e greu sa pierzi ceva la care nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )