Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep, principala favorita la Roland Garros. Turneul se poate viziona cu streaming live

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, principala favorita la Roland Garros. Turneul se poate viziona cu streaming live

Simona Halep a fost desemnata astazi favorita numarul 1 de a castiga turneul de tenis de la Roland Garros din acest an. continuă pe Online Sport

Simona Halep increzatoare: Cred ca voi putea juca

Simona Halep, a 3-a pe lista favoritelor la castigarea Roland Garros, este optimista inaintea debutului in competitia pariziana dupa accidentarea suferita in finala de la Roma.

Halep INCERTA pentru Roland Garros! Sportiva face ultimele teste medicale inainte de Grand Slam

Haleps-a accidentat la glezna dreapta, in timpul finalei de la Roma disputata cuElina Svitolina, astfel ca participarea sa la al doilea Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros este pentru.

Americanii au descoperit de ce este Simona Halep favorita la Roland Garros Jucatoarea noastra poate da lovitura

Simona Halep a aratat o forma buna pe zgura, fapt imbucurator in perspectiva turneului de la Roland Garros, care incepe pe 28 mai.

Simona Halep, anunt despre participarea la turneul de la Roland Garos: Am un ligament rupt la glezna si sunt 50% sanse sa joc

Tenismena Simona Halep, numarul patru mondial, a anuntat, miercuri, ca are un ligament rupt la glezna si sunt 50% sanse sa joace la turneul de la Roland Garros, care va incepe luni, potrivit Agerpres.

Ce a spus Ilie Nastase atunci cand a fost intrebat daca Simona Halep se poate impune in acest an la Roland Garros: Problema este ca...

Ilie Nastase a sustinut o conferinta de presa cu ocazia lansarii turneului Tennis Europe Junior Tour U-14, care va avea loc in perioada 22-28 mai, la Centrul National de Tenis.

Simona Halep, aproape sa rateze Roland Garros: RMN-ul facut dupa finala de la Roma arata ca are un ligament rupt (FOTO)

Vesti proaste pentru Simona Halep! Jucatoarea de tenis din Romania are sanse foarte mari sa rateze al doilea turneu de Grand Slam a anului, cel de la Roland Garros, ca urmare a unei accidentari suferite dupa.

Halep la French Open: Simona a explicat de ce se teme cel mai mult inainte de Roland Garros

Dupa o serie formidabila de la startul sezonului de zgura, Simona Halep abordeaza al doilea Grand Slam al anului cu mari asteptari.

Simona Halep, inainte de inceperea Roland Garros: Ma simt mult mai bine, cred ca pot juca

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, la Paris, inainte de inceperea turneului de la Roland Garros, ca se simte mai bine dupa accidentarea la glezna suferita in finala de la Roma si crede ca va putea juca in cel de-al doilea Grand Slam al anului.

Romancele si-au aflat adversarele in primul tur la Roland Garros. Adversar surpriza pentru Simona Halep (FOTO)

Romancele care vor participa la turneul de la Roland Garros si-au aflat adversarele. Vestile sunt partial bune pentru unele din jucatoare, pentru altele urmand meciuri grele. in cazul.

Simona Halep a aflat verdictul medicilor. Ce sanse are sa joace la Roland Garros

Simona Halep, vazuta drept favorita la castigareaRoland Garros-ului, ar putea rata participarea la turneul care incepe pe 28 mai, scrie GSP. Halep a postat pe contul de Instagram o fotografie,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )