Libnet.ro
UNICEF

12:45

Surpriza de proportii la Indian Wells. Liderul mondial ATP a fost eliminat de un jucator din afara Top 100

Adevărul Adevărul,
Surpriza de proportii la Indian Wells. Liderul mondial ATP a fost eliminat de un jucator din afara Top 100

Liderul mondial al tenisului masculin, britanicul Andy Murray, a fost eliminat in turul al doilea al turneului de la Indian Wells. continuă pe Adevărul

VIDEO Indian Wells: Surpriza de proportii - Andy Murray, eliminat in turul doi de numarul 129 mondial

Vasek Pospisil locul 129 ATP), jucator venit din calificari, a oferit surpriza turului doi al turneului Masters de la Indian Wells, eliminandu-l din competitie pe Andy Murray, liderul clasamentului mondial si principalul favorit. Canadianul s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 7-65), dupa o ora si 51 de minute de joc, obtinand cea mai mare victorie a carierei.

Indian Wells: Marius Copil, eliminat de Horacio Zeballos in primul tur (Rezultatele zilei)

Marius Copil, jucator venit din calificari si locul 111 ATP, a fost eliminat, sambata, in primul tur al turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 7. 405 dolari. Copil a fost invins de argentinianul Horacio Zeballos 73 ATP), scor 6-7 5), 7-6 2), 6-4.

Indian Wells: Marius Copil, duel cu Horacio Zeballos in primul tur

Marius Copil, jucator venit din calificari si locul 111 ATP, il va intalni pe argentinianul Horacio Zeballos 73 ATP), in primul tur al turneului Masters de la Indian Wells SUA).

Indian Wells: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1. 000 de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 6. 450 dolari, dupa ce a trecut cu 6-2, 4-6, 10-6 de cuplul croat Marin Cilic/Nikola Mektic.

Indian Wells: Florin Mergea s-a calificat in turul al doilea al probei de dublu

Perechea Florin Mergea /Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan) s-a calificat, sambata, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului ATP de 1000 de puncte de la Indian Wells.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells

Site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei de duminica un punct castigat de Simona Halep, locul 4 mondial, in fata croatei Donna Vekic, locul 86 WTA, in meciul care i-a adus sportivei noastre calificarea in turul trei al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Indian Wells: Irina Camelia Begu va juca in noaptea de duminica spre luni

Irina Camelia Begu, locul 32 WTA si cap de serie numarul 29, va evolua in noaptea de duminica spre luni, in runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 6. 450 dolari. Begu o va infrunta pe Karolina Pliskova Cehia), numarul trei in clasamentul mondial.

Adversara Simonei Halep de la Indian Wells, implicata intr-un scandal sexual

Simona Halep va juca in turul al doilea la Indian Wells impotriva croatei Donna Vekici, numarul 86 in clasamentul mondial.

Indian Wells (m): Bernard Tomic, Viktor Troicki, Tommy Robredo si Juan Monaco au parasit competitia californiana

Bernard Tomic, Viktor Troicki, Tommy Robredo si Juan Monaco au fost invinsi in turul intai al turneului Masters de la Indian Wells. Au obtinut calificarea nume precum Alexandr Dolgopolov, Fabio Fognini, Jeremy Chardy si Martin Klizan. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu.

Indian Wells: Monica Niculescu si Raluca Olaru, eliminate de pe tabloul de dublu feminin

Perechea formata din Monica Niculescu si Christina McHale SUA) a fost invinsa cu 6-3, 3-6, 10-7 de cuplul Bethanie Mattek-Sands SUA)/Lucie Safarova Cehia), in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului WTA Premier Mandatory de la Indian Wells.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )