Libnet.ro
UNICEF

15:30

Indian Wells: Florin Mergea s-a calificat in turul al doilea al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Florin Mergea s-a calificat in turul al doilea al probei de dublu

Perechea Florin Mergea /Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan) s-a calificat, sambata, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului ATP de 1000 de puncte de la Indian Wells. continuă pe Hotnews

Indian Wells: Simona Halep si-a aflat adversara din turul doi - Donna Vekic

Donna Vekic va fi adversara Simonei Halep in turul doi al turneului de la Indian Wells, jucatoarea din Croatia invingand-o pe Alison Riske, in runda inaugurala a competitiei californiene.

Irina Begu s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells. Urmeaza un meci extrem de greu pentru romanca

Irina Begu a avut bye in primul tur al turneului de la Indian Wells si a jucat direct in turul al doilea, unde a intalnit-o pe americanca Louisa Chirico.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Indian Wells. Va juca sambata impotriva ei direct in turul II

Simona Halep a avut bye in primul tur al turneului de la Indian Wells si va debuta direct in turul al doilea al competitiei.

Indian Wells: Irina Camelia Begu s-a calificat in turul trei (Rezultatele zilei)

Irina Camelia Begu32 WTA - cap de serie numarul 29) s-a calificat in runda a treia a turneului WTA Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe americanca Louisa Chirico, locul 65 WTA, scor 6-1, 7-5.

Simona Halep joaca, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua in compania croatei Donna Vekici, locul 86 WTA, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells.

Indian Wells (f): Eugenie Bouchard, Lesia Tsurenko si Ekaterina Makarova, eliminate in turul I (Rezultatele zilei)

Eugenie Bouchard, Lesia Tsurenko si Ekaterina Makarova au parasit competitia de la Indian Wells inca din runda inaugurala. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate vineri in turul I.

Marius Copil s-a calificat in premiera pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells

Tenismenul Marius Copil, locul 111 ATP, aflat in premiera la Indian Wells, s-a calificat pe tablou principal de simplu al competitiei de 1. 000 de puncte, dupa ce l-a invins, cu scorul 7-6 4), 6-3, pe americanul Denis Kudla, locul 130 ATP.

Indian Wells (m): Bernard Tomic, Viktor Troicki, Tommy Robredo si Juan Monaco au parasit competitia californiana

Bernard Tomic, Viktor Troicki, Tommy Robredo si Juan Monaco au fost invinsi in turul intai al turneului Masters de la Indian Wells. Au obtinut calificarea nume precum Alexandr Dolgopolov, Fabio Fognini, Jeremy Chardy si Martin Klizan. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu.

Indian Wells incepe in aceasta seara cu meciul dintre Monica Niculescu si Sorana Cirstea! S-a calificat si Patricia Tig

In aceasta seara, de la ora 21. 00, pe a doua arena de la Indian Wells, are loc infruntarea romaneasca dintre Monica Niculescu si Sorana Cirstea.

Indian Wells Monica Niculescu a invins-o in trei seturi pe Sorana Cirstea/ Halep, Begu si Niculescu, in turul doi

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 45 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul 4-6, 6-3, 6-1, pe Sorana Cirstea, locul 66 WTA, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. In turul doi, Niculescu o va intalni pe elvetianca Timea Bacsinszky.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )