Libnet.ro
UNICEF

16:30

Indian Wells: Marius Copil, eliminat de Horacio Zeballos in primul tur (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Marius Copil, eliminat de Horacio Zeballos in primul tur (Rezultatele zilei)

Marius Copil, jucator venit din calificari si locul 111 ATP, a fost eliminat, sambata, in primul tur al turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 7. 405 dolari. Copil a fost invins de argentinianul Horacio Zeballos 73 ATP), scor 6-7 5), 7-6 2), 6-4. continuă pe Hotnews

Indian Wells: Marius Copil, duel cu Horacio Zeballos in primul tur

Marius Copil, jucator venit din calificari si locul 111 ATP, il va intalni pe argentinianul Horacio Zeballos 73 ATP), in primul tur al turneului Masters de la Indian Wells SUA).

Indian Wells: Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor - A trecut de Lukas Rosol

Marius Copil 111 ATP) a acces in ultimul tur al calificarilor la Indian Wells competitie din categoria Masters), turneu dotat cu premii in valoare totala de 7. 405 dolari.

Marius Copil s-a calificat in premiera pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells

Tenismenul Marius Copil, locul 111 ATP, aflat in premiera la Indian Wells, s-a calificat pe tablou principal de simplu al competitiei de 1. 000 de puncte, dupa ce l-a invins, cu scorul 7-6 4), 6-3, pe americanul Denis Kudla, locul 130 ATP.

Patricia Maria Tig a fost invinsa de Mariana Duque-Marino si eliminata in primul tur la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Patricia Maria Tig, venita din calificari si locul 99 WTA, a fost invinsa, joi, in primul tur la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells SUA), potrivit News. ro.

Monica Niculescu a invins-o pe Sorana Cirstea, in primul tur la Indian Wells

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 45 WTA, a invins-o, cu scorul 4-6, 6-3, 6-1, pe Sorana Cirstea, locul 66 WTA, in primul tur a turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

Patricia Maria Tig a fost invinsa de Mariana Duque-Marino si eliminata in primul tur la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Patricia Maria Tig, venita din calificari si locul 99 WTA, a fost invinsa, joi, in primul tur la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells SUA).

Indian Wells Monica Niculescu a invins-o in trei seturi pe Sorana Cirstea/ Halep, Begu si Niculescu, in turul doi

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 45 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul 4-6, 6-3, 6-1, pe Sorana Cirstea, locul 66 WTA, in prima mansa a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. In turul doi, Niculescu o va intalni pe elvetianca Timea Bacsinszky.

Irina Begu s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells. Urmeaza un meci extrem de greu pentru romanca

Irina Begu a avut bye in primul tur al turneului de la Indian Wells si a jucat direct in turul al doilea, unde a intalnit-o pe americanca Louisa Chirico.

Indian Wells: Monica Niculescu si Raluca Olaru, eliminate de pe tabloul de dublu feminin

Perechea formata din Monica Niculescu si Christina McHale SUA) a fost invinsa cu 6-3, 3-6, 10-7 de cuplul Bethanie Mattek-Sands SUA)/Lucie Safarova Cehia), in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului WTA Premier Mandatory de la Indian Wells.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Indian Wells. Va juca sambata impotriva ei direct in turul II

Simona Halep a avut bye in primul tur al turneului de la Indian Wells si va debuta direct in turul al doilea al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )