Libnet.ro
UNICEF

14:30

Indian Wells: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1. 000 de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 6. 450 dolari, dupa ce a trecut cu 6-2, 4-6, 10-6 de cuplul croat Marin Cilic/Nikola Mektic. continuă pe Hotnews

Horia Tecau si Florin Mergea, alaturi de partenerii lor, sunt in optimi la Indian Wells

Romania are doi reprezentanti in competitia de dublu, de la Indian Wells, care se desfasoara zilele acestea in California.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells

Site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei de duminica un punct castigat de Simona Halep, locul 4 mondial, in fata croatei Donna Vekic, locul 86 WTA, in meciul care i-a adus sportivei noastre calificarea in turul trei al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Noapte alba pentru iubitorii tenisului. S-a stabilit ora meciului dintre Irina Begu si Karolina Pliskova de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 32 WTA, va evolua in noaptea de duminica spre luni, in turul trei la Indian Wells.

Simona Halep joaca, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua in compania croatei Donna Vekici, locul 86 WTA, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells.

FOTO 10 imagini spectaculaose cu Simona Halep de la Indian Wells

Simona Halep s-a distrat din plin inaintea debutului de la Indian Wells. Eaisi pregateste revenirea in circuitul feminin cu antrenamente si actiuni promotionale.

Simona Halep trece in turul trei de la Indian Wells. A invins-o pe Donna Vekici in doua seturi

Simona Halep 25 de ani) s-a calificat in turul al doilea de la Indian Wells, dupa ce a eliminat-o pe croata Donna Vekici, nr.

Surpriza de proportii la Indian Wells. Liderul mondial ATP a fost eliminat de un jucator din afara Top 100

Liderul mondial al tenisului masculin, britanicul Andy Murray, a fost eliminat in turul al doilea al turneului de la Indian Wells.

Tenis: Simona Halep, calificata in turul III la Indian Wells (WTA)

Simona Halep s-a calificat sambata in runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells SUA-California), dupa ce a invins-o pe croata Dona Vekic, potrvit Agerpres. Halep s-a impus.

Indian Wells: Irina Camelia Begu va juca in noaptea de duminica spre luni

Irina Camelia Begu, locul 32 WTA si cap de serie numarul 29, va evolua in noaptea de duminica spre luni, in runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 6. 450 dolari. Begu o va infrunta pe Karolina Pliskova Cehia), numarul trei in clasamentul mondial.

Indian Wells (f): Victorii pentru Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska si Venus Williams (Rezultatele zilei)

Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska, Venus Williams si Madison Keys au obtinut calificarea in turul trei al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce au castigat partidele disputate duminica. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate duminica in turul II.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )