Libnet.ro
UNICEF

23:45

Surpriza Samsung pentru romanii care au aceste telefoane

Playtech Playtech,
Surpriza Samsung pentru romanii care au aceste telefoane

Cu doar cateva zile inainte de finalul anului, telefoanele Samsung primesc Android 11. A inceput de la seria Galaxy S20, dar acum a ajuns si in Romania One UI 3 pentru seria Galaxy Note 20. continuă pe Playtech

Milioane de utilizatori de smartphone ar putea avea probleme in 2021. WhatsApp nu va mai functiona pe aceste telefoane

Vesti proaste pentru milioane de utilizatori de smartphone! Cei care utilizeaza telefoane mai vechi vor avea probleme cu aplicatia WhatsApp! Si asta pentru ca nu va mai functiona pe anumite.

Whatsapp nu va mai functiona pe aceste telefoane de la 1 ianuarie 2021. Vestea de ultim moment

Whatsapp, aplicatia detinuta in prezent de Facebook, si-a castigat reputatia de-a lungul anilor. inca de la inceput Whatsapp a devenit una din cele mai folosite aplicatii de mobil, pentru dialogul fara costuri. Gigantul Fcebook, insa, vine pentru anul 2021 cu vesti nu prea placute pentru detinatorii de anumite terminale mobile. Whatsapp nu va mai functiona .

OMS face anuntul sumbru, la final de an. Ce urmeaza pentru romanii de pretutindeni

Pandemia de coronavirus pe care o traversam la ora actuala a generat multe probleme inca de la aparitia ei, iar specialistii avertizeaza ca ea nu va fi ultima cu care omenirea se va confrunta. OMS face anuntul sumbru, la final de an Astfel, seful OMS, pe nume Tedros Adhanom Ghebreyesus, a vorbit intr-un interviu despre .

MAE: Romanii care calatoresc in Turcia trebuie sa prezinte un test COVID negativ. Soferii de TIR si transportatorii nu sunt exceptati

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in Turcia in perioada urmatoarevor trebui sa prezinte un test molecular PCR),negativ pentruSARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore.

Business report: Un teleormanean si un clujean isi cauta job. Noile conditii de calatorie in UK. Ziua V in Europa. Cine cere austeritate? Amenzi usturatoare pentru cei care nu participa la Recensamant

Un teleormanean si un clujean isi cauta job. Care dintre ei isi gaseste primul? * Noile conditii de calatorie in Marea Britanie pentru cetatenii romani, incepand de la 1 ianuarie * Luxembourg intentioneaza sa-si extinda oferta privind schema transportului public gratuit * Ziua V in Europa: persoanele pe care le-au ales statele UE pentru administrarea primului vaccin * O conversatie despre 2023 in antreprenoriat si business * Cine cere austeritate? Legea. inghetarea salariilor bugetare si a pensiilor in functie de nivelul datoriei publice * Amenzi usturatoare pentru cei care nu participa la recensamantul din 2021 * Fonduri europene pentru firme: Cate 1,5 milioane-6 milioane Euro pentru investitii, POR 2. Ghid oficial si lista domeniilor eligibile.

Avertisment de ultima ora de la WhatsApp: nu va mai functiona pe aceste telefoane. Mare atentie, romani

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicatii pentru comunicare, iar aceasta veste nu e tocmai buna pentru utilizatorii acesteia. WhatsApp nu va mai functiona pe anumite telefoane in.

Cine sunt romanii care au castigat mai mult in pandemie: unde s-au dat salarii mai mari in criza Covid

Surprinzator, dar criza sanitara n-a adus si o criza economica pentru toata lumea. Exista romani care au castigat mai bine in 2020, anul marcat de pandemie. Multi specialisti vorbesc.

Gustarea ideala pentru weekend. Este gata in doar 45 de minute: toti invitatii o vor aprecia

Pe langa preparatele traditionale de la masa festiva de Craciun, nu pot lipsi si aperitivele, iar acestea sunt ouale umplute, care sunt gata in doar 45 de minute. Iata, asadar, o reteta foarte simpla. Invitatii vor fi extrem de incantati. Ingrediente reteta de oua umplute 5 oua 150 gr pate de porc 50 gr unt .

Mesajul medicului Valeriu Gheorghita pentru oamenii care refuza sa se vaccineze. Fiecare ezitare, fiecare intrebare, fiecare reticenta este absolut legitima (VIDEO)

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva Covid-19 din Romania le spune celor care nu vor sase vaccineze ca fiecare ezitare, intrebare sau reticenta este absolut legitima. Acesta mai adauga.

Digi 24: Post-Brexit. Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. Lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )