Libnet.ro
UNICEF

07:15

Surpriza uriasa. Robert Negoita face pasul inapoi si il sustine pe Liviu Dragnea la sefia PSD

Antena3 Antena3,
Surpriza uriasa. Robert Negoita face pasul inapoi si il sustine pe Liviu Dragnea la sefia PSD

Surpriza uriasa. Robert Negoita face pasul inapoi si il sustine pe Liviu Dragnea la sefia PSD. continuă pe Antena3

Candidat doar o zi: Robert Negoita se retrage din cursa pentru sefia PSD si anunta ca il sustine pe Dragnea

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, miercuri seara, ca isi retrage intentia de a candida pentru functia de presedinte al PSD, in conditiile in care va candida Liviu Dragnea, mentionand ca face pare din echipa acestuia si il sustine impreuna cu PSD Bucuresti in acest demers, relateaza Mediafax.

VIDEO Candidatura surpriza la sefia PSD. Robert Negoita: Sunt decis sa candidez pentru functia de presedinte al PSD. Partidul este intr-o situatie delicata - Premierul cu dosar penal si presedintele interimar condamnat

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita, proaspat lider al PSD Bucuresti, a anuntat ca isi va candida pentru functia de presedintele al partidului la alegerile din 11 octombrie, vorbind de faptul ca partidul se afla intr-un moment crucial, avand un premier inculpat si un presedinte interimar condamnat in prima instanta. Candidatura sa este surprinzatoare intrucat pe 10 septembrie, dupa ce a fost ales in unanimitate presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti a fost singurul candidat), a adoptat o rezolutie prin care cerea organizarea Congresului partidului in prima jumatate a lunii octombrie, motivul fiind tocmai ca Liviu Dragnea si conducerea partidului sa capete legitimitate. Senatorii Daniel Savu si Serban Nicolae sunt cei care au mai anuntat ca vor candida la sefia partidului. Liviu Dragnea inca nu a facut acest anunt oficial.

Robert Negoita se retrage din cursa pentru sefia PSD si il sustine pe Liviu Dragnea

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, care anuntase ca va candida pentru sefia PSD, a anuntat miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, ca renunta la candidatura si ca-l va sustine pe Liviu Dragnea pentru aceasta pozitie. Proaspatul lider al PSD Bucuresti, anuntase marti ca va candida pentru functia de presedintele al partidului la alegerile din 11 octombrie, vorbind de faptul ca partidul se afla intr-un moment crucial, avand un premier inculpat si un presedinte interimar condamnat in prima instanta.

Marian Oprisan sustine ca Robert Negoita este candidatul acoperit al liberalilor la conducerea PSD

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea a ironizat, miercuri, 23 septembrie, anuntul facut de presedintele PSD Bucuresti, Robert Negoita, de a se inscrie in cursa pentru functia suprema in partid.

Victor Ponta, despre anuntul candidaturii lui Robert Negoita la presedintia PSD: I-am zis ca e riscant sa zica de Dragnea, de mine. Daca maine e el? Eu n-as fi zis (VIDEO)

Premierul Victor Ponta l-a sunat aseara pe Primarul Sectorului 3, Robert Negoita. Asta dupa ce edilul a anuntat ca va candida la presedintia Partidului Social Democrat, Informeaza B1 TV. Ponta a catalogat.

Robert Negoita se retrage din cursa pentru sefia PSD

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, miercuri seara, ca isi retrage intentia de a candida pentru functia de presedinte al PSD, in conditiile in care va candida Liviu Dragnea.

Robert Negoita a anuntat ca nu va mai candida la sefia PSD: Fac parte din echipa Liviu Dragnea si il sustin impreuna cu PSD Bucuresti (VIDEO)

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat mieruri seara, printr-un mesaj video postat pe Facebook, ca nu va mai candida la functia de presedinte al PSD, in conditiile in care Liviu Dragnea a anuntat ca.

Ministrul Nicolae Banicioiu a anuntat ca se retrage din Biroul Permanent al PSD Bucuresti: Nu doresc sa fac parte din echipa domnului Robert Negoita

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a anuntat, miercuri, ca se retrage din Biroul Permanent al PSD Bucuresti. Presedintele PSD Bucuresti, Robert Negoita, primar al sectorului 3, a convocat o sedinta la.

UPDATE. Ponta lasa sa se inteleaga ca Robert Negoita va avea probleme penale

Premierul Ponta a declarat, miercuri, referitor la anuntul lui Robert Negoita de a candidata la sefia PSD, ca nu a facut un lucru bun ca a vorbit despre problemele penale ale presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, si ale sale.

Marian Oprisan: Robert Negoita este candidatul PNL la conducerea PSD

Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea si unul dintre cei mai importanti lideri locali ai partidului, a declarat, miercuri, ca Robert Negoita este candidatul PNL la conducerea PSD, .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )