Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Amazon.com va lansa un dispozitiv TV anul acesta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Surse: Amazon.com va lansa un dispozitiv TV anul acesta

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, planuieste sa lanseze cu prilejul sarbatorilor de iarna un dispozitiv care va premite transmiterea continutului video de pe internet pe ecranul unui televizor, informeaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Autostrada A3 dinspre Ploiesti nu va fi legata de Bucuresti nici anul acesta si a fost lasata fara nici un ban dupa rectificarea bugetara. PLUS: O intersectie problema, rezolvata cu o benzinarie

Autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, inaugurata in iulie 2012, a fost lasata fara nici un ban in bugetul pe anul acesta dupa ce Guvernul a taiat finantarea la rectificarea bugetara. Decizia executivului vine in conditiile in care lucrarile la infrastructura autostrazii nu sunt terminate, ciotul de 6,5 km de la Soseaua de Centura pana in Capitala e inca in constructie, nodurile rutiere importante nu sunt finalizate, iar pe intreaga lungime a autostrazii nu exista inca nici o benzinarie. Informatiile vin de la Compania de Autostrazi, care a confirmat pentru HotNews. ro ca in acest an nu va fi deschis traficul pe niciun sector din aceasta autostrada, cu toate ca lucrarile pe tronsonul Soseaua de Centura - Strada Popasului sunt avansate, iar la inceputul verii autoritatile anuntau noi kilometri inaugurati. In aceste conditii, tronsonul ar putea fi deschis cel mai devreme in primavara 2014, dar apare o alta problema: o autostrada cu trei benzi pe sens se va opri intr-o intersectie cu un drum cu cate o banda pe sens in zona Pipera. Ce solutie au ales autoritatile? Au dat aviz de construire a unei benzinarii in intersectie, in loc sa reconfigureze sensul giratoriu din Pipera.

Iohannis (PNL): Nu va exista regionalizare nici anul acesta, nici anul viitor

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marti ca realizarea regionalizarii nu va putea avea loc nici anul acesta, nici anul viitor, intrucat nu se va modifica Constitutia ca sa permita acest.

Iohannis: Nu va exista regionalizare nici anul acesta, nici anul viitor.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marti ca realizarea regionalizarii nu va putea avea loc nici anul acesta, nici anul viitor, intrucat nu se va modifica Constitutia ca sa permita acest lucru, mentionand ca acest proces nu trebuie facut de dragul fondurilor europene, informeaza Mediafax. Nu exista un punct de vedere elaborat, care poate fi comunicat, vorbesc de punct de vedere elaborat in cadrul PNL. Lucrurile se discuta, nu am ajuns la o concluzie finala pe care putem sa o .

Investigatiile contractelor Hidroelectrica cu Alro Slatina si ArcelorMittal Galati- finalizate anul acesta

Comisia Europeana CE) va incheia anul acesta cele cinci investigatiii privind contractele Hidroelectrica cu Alro Slatina si ArcelorMittal Galati, iar anul viitor va fi luata o decizie pentru contractele cu traderii de energie, a declarat, joi, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei CC), in cadrul unei conferinte.

Estimari Zenith: Piata romaneasca de publicitate va incepe sa creasca din 2014, dupa o scadere de 3,6% in 2013. Cresterea pietei globale este de 3,5% anul acesta

Piata romaneasca de publicitate va scadea si anul acesta, pierderea urmand sa fie de 3,6%, dar va incepe sa creasca din 2014, potrivit celor mai noi estimari ale retelei internationale de media ZenithOptimedia, reprezentata pe plan local de Zenith Romania. La nivel global, Zenith estimeaza ca piata de publicitate va inregistra, in 2013, o crestere de 3,5%, similara cu cea de anul trecut.

Zenith Romania: Piata de publicitate va incepe sa creasca din 2014. Anul acesta scade cu 3,6%

Piata de publicitate din Romania va incepe sa creasca din 2014, dupa ce anul acesta va inregistra o scadere de 3,6% comparativ cu 2012, potrivit unui comunicat de presa al agentiei de media Zenith Romania.

Investigatia CE privind contractele Hidroelectrica cu Alro Slatina si ArcelorMittal Galati - finalizata anul acesta

Comisia Europeana CE) va finaliza in acest an investigatia privind contractele Hidroelectrica cu Alro Slatina si ArcelorMittal Galati, o decizie pentru contractele cu traderii de energie urmand sa fie luata anul viitor, a declarat, azi, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1889 seconds )