Libnet.ro
UNICEF

12:45

Surse: China a injectat lichiditati de 81 miliarde dolari in sistemul financiar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: China a injectat lichiditati de 81 miliarde dolari in sistemul financiar

Banca Populara a Chinei PBOC) a injectat lichiditati in valoare de 500 de miliarde de yuani 81 miliarde de dolari) in principalele institutii de credit din tara, conform unor surse citate de presa internationala. continuă pe Ziarul Bursa

Germanii de la ZF Friedrichshafen cumpara cu peste 13 miliarde dolari producatorul de componente auto TRW

Germanii de la ZF Friedrichshafen au ajuns la un acord si vor cumpara cu 13,5 miliarde dolari TRW Automotive, producator de sisteme de siguranta auto cu productie si in Romania. Cele doua companii au vanzari anuale cumulate de circa 40 miliarde dolari si unul dintre motivele achizitiei tine de dezvoltarea masinilor care se conduc singure. Cele doua companii au in total peste 135. 000 de angajati. Suma de 13,5 miliarde include si datoriile.

Microsoft cumpara producatorul jocului Minecraft pentru 2,5 miliarde dolari

Gigantul IT Microsoft va cumpara producatorul suedez de software Mojang, care produce jocul video Minecraft, in schimbul a 2,5 miliarde dolari, o mutare estimata sa creasca veniturile firmei fondate de Bill Gates pe segmentele de Xbox si de telefonie mobila, informeaza Bloomberg.

Microsoft cumpara cu 2,5 miliarde dolari compania suedeza care a creat jocul Minecraft

Microsoft a ajuns la o intelegere si va cumpara, cu 2,5 miliarde dolari, compania suedeza Mojang care a creat jocul video Minecraft ce pasioneaza zeci de milioane de oameni. Jocul video Minecraft s-a vandut in peste 54 de milioane de exemplare si permite jucatorilor sa creeze structuri cu caramizi tip Lego, sa exploreze harti si sa poarte batalii cu alti jucatori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )