Libnet.ro
UNICEF

14:30

Surse: Doi ministri ar putea pleca din Guvern, imediat dupa Pasti

România Liberă România Liberă,
Surse: Doi ministri ar putea pleca din Guvern, imediat dupa Pasti

Ministrul Muncii, Ana Costea, si ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, ar putea pleca din Guvern, imediat dupa Pasti, potrivit unor surse guvernamentale. continuă pe România Liberă

SURSE Ministrii Muncii si Agriculturii ar putea pleca din Guvern, imediat dupa Pasti

Ministrii Muncii si Agriculturii, Ana Costea, respectiv Achim Irimescu, ar putea pleca din Guvern imediat dupa Pasti, au declarat, luni, pentru News. ro, surse guvernamentale, care au precizat ca nu va fi vorba de o revocare din functie, ci cel mai probabil de demisii.

Mai multi ministri si oficiali din Guvern participa astazi la un cros

Ministrii Raluca Pruna, Ciprian Bucur, Anca Dragu Paliu si Adrian Curaj vor alerga astazi in zona Palatului Parlamentului din Bucuresti, alaturi de mai multi oficiali guvernamentali, la un cros al carui start va fi dat de Elisabeta Lipa, a anuntat Ministerul Tineretului si Sportului pe Facebook.

Mai multi ministri si oficiali din Guvern, la cros in Capitala

Ministrii Raluca Pruna, Ciprian Bucur, Anca Dragu Paliu si Adrian Curaj vor alerga, duminica, in zona Palatului Parlamentului din Capitala, alaturi de mai multi oficiali guvernamentali, la un cros al carui start va fi dat de Elisabeta Lipa, anunta Ministerului Tineretului si Sportului pe Facebook.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )