Libnet.ro
UNICEF

06:15

Surse: Individul care a violat si ucis o fetita de 5 ani din Baia Mare, prins dupa un an

B1 B1,
Surse: Individul care a violat si ucis o fetita de 5 ani din Baia Mare, prins dupa un an

Autoritatile au retinut un adolescent in cazul fetitei de 5 ani din Baia Mare, care a fost violata si ucisa pe 1 mai 2018, informeaza stirileprotv. ro, care citeaza surse din politie. Suspectul are 17 ani. continuă pe B1

Primele imagini cu fetita de 8 ani din Mehedinti, dupa ce a fost luata de parintii adoptivi VIDEO

Au aparut primele imagini cu fetita de 8 ani din Mehedinti, dupa ce a fost luata de parintii adoptivi. Imaginile au fost publicate chiar de catre acestia, dupa ce protestatarii le-au cerut sa vada o dovada ca micuta este bine. Evident ca fetita este bine si, se pare ca nu mai are nicio reactie isterica, .

Digi24: Mama adoptiva a Sorinei, la Digi24, despre imaginile cu fetita scoasa din casa: O situatie nefericita care putea fi evitata

Ramona Sacarin, mama adoptiva fetitei de 8 ani din Baia de Arama, a spus la Digi24 ca Sorina nu a vorbit deloc despre episodul traumatizant de vineri, cand a fost scoasa de un procuror din casa asistentei maternale in care a crescut. Imaginile prezentate de presa sunt tulburatoare, spune Sacarin, dar, in opinia sa, a fost singura cale care putea sa stopeze aceasta situatie.

VIDEO Familia adoptiva a fetitei de 8 ani din Baia de Arama publica noi imagini cu aceasta pentru a arata protestatarilor ca este bine

Familia adoptiva a fetitei de 8 ani din Mehedinti a facut, duminica, publice noi imagini, filmate chiar de mama fetei, pentru a demonstra protestatarilor ca aceasta este bine. Oamenii care au iesit in strada in Baia de Arama au cerut sa vada imagini cu fetita.

Cine sunt parintii naturali ai fetitei de 8 ani din Baia de Arama. De ce au fost decazuti din drepturi

Parintii naturali ai fetitei de 8 ani din Baia de Arama, care a fost data spre adoptie, nu ar putea sa mai obtina custodia Sorinei nici daca ar vrea. Mama fetitei a fost decazuta din drepturile parintesti inca dinainte sa o aduca pe lume, iar tatal n-o recunoaste ca fiind fiica lui. Mama fetitei de .

Anchete peste anchete in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti. Ce decizie au luat parintii adoptivi

O serie de anchete au fost deschise in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti, care a trebuit luata cu forta, cu interventia mascatilor, din familia asistentei maternale. Parintii adoptivi o acuza pe aceasta femeie ca le-au privat copilul de libertate si nici nu l-au ingrijit. O serie de anchete in cazul fetitei de 8 .

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )