Libnet.ro
UNICEF

13:00

Surse: Liviu Dragnea va demisiona de la sefia PSD. Cine ar putea prelua functia sa

Playtech Playtech,
Surse: Liviu Dragnea va demisiona de la sefia PSD. Cine ar putea prelua functia sa

Dupa esecul rasunator de la alegerile europarlamentare, functia de lider al PSD a lui Liviu Dragnea e pusa in pericol. S-au inmultit vocile care ii cer sa demisioneze de la sefia formatiunii si se pare ca anuntul va fi facut in urmatoarele ore. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa-si anunte demisia luni seara, la ora [] . continuă pe Playtech

SONDAJ Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?

Rezultatele foarte slabe ale PSD in alegerile europarlamentare a declansat deja lupta pentru putere in PSD. Iar luni liderul actual al partidului, Liviu Dragnea, primeste sentinta in dosarul angajarilor fictive. Sondaj HotNews. ro: Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?.

Sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. Viitorul liderului PSD este decis astazi

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima.

Victor Ponta ar putea sa-l inlocuiasca pe Liviu Dragnea la sefia Camerei Deputatilor

Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu exclude sa preia sefia Camerei Deputatilor, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Postul este vacant.

Liviu Dragnea, condamnat. Ce urmeaza in orele urmatoare

Liderul PSD Liviu Dragnea se poate prezenta la orice sectie de politie pentru a fi transportat in arest ori poate fi ridicat de politisti de la domiciliul sau din Bucuresti, potrivit.

Liviu Dragnea arunca bomba: Nu hotarasc eu cine va fi candidatul la prezidentiale. Analiza cred ca trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Liviu Dragnea a facut primele declaratii dupa exit-poll. Iata primele reactii: Le multumesc celor care s-au prezentat la vot, in special celor care au votat PSD. Votul de astazi, nu sunt niste rezultate.

Avocata lui Liviu Dragnea, acasa la liderul PSD

Avocata lui Liviu Dragnea a ajuns luni dupa-amiaza acasa la liderul PSD. Flavia Teodosiu a incercat sa evite intrebarile puse de jurnalisti. Lasati-ma in pace ca nu stiu ce sa va raspund,.

Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, CEx PSD, marti, de la ora 18.00 (surse)

UPDATE:Liderii mai multor filiale PSD, ministrii si premierului Viorica Dancila, au decis luni convocarea de urgenta a unei sedinte CEX, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. CEX PSD se va reuni.

incepe lupta pentru putere in PSD: cine sunt pretendentii la sefia partidului / Oprisan: Domnul Dragnea este istorie in Romania! Trebuia sa plece demult

Urmeaza saptamana cutitelor lungi in PSD. Social-democratii sunt in stare de soc fiindca nu se asteptau sa inregistreze un rezultat atat de slab la alegerile europarlamentare. De altfel, primul care a cerut public demisia lui Liviu Dragnea este Marian Oprisan. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca, dupa decizia de la inalta Curte, probabil marti sau cel mai tarziu miercuri, va fi convocata sedinta Comitetului Executiv in care se va analiza rezultatul alegerilor si se va lua in discutie demisia lui Liviu Dragnea.

Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Transformari radicale in PSD, in doar 24 de ore. Dupa ce au pierdut alegerile europarlamentare, iar referendumul pe justitie a primit votul covarsitor al poporului, Liviu Dragnea si-a aflat luni.

Surse: Viorica Dancila preia conducerea PSD. Miza: salvarea guvernarii. Liderii PSD se reunesc la sediul partidului. A fost convocat Comitetul Executiv

Viorica Dancila, presedinte executiv al PSD, va prelua temporar sefia partidului dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Dancila este decisa sa candideze la Congresul PSD din luna iunie pentru functia de presedinte, sustin surse politice pentru Adevarul. Mentinerea Vioricai Dancila la Palatul Victoria este singura sansa ca PSD sa ramana la Putere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )