Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surse: Mihnea Motoc a renuntat la postul de ministru din cauza sotiei sale

România Liberă România Liberă,
Surse: Mihnea Motoc a renuntat la postul de ministru din cauza sotiei sale

Mihnea Motoc a renuntat sa mai fie nominalizat pentru postul de ministru de Externe pentru a evita ca sotia sa, judecatoarea Iulia Motoc sa se afle in stare de incompatibilitate la CEDO. continuă pe România Liberă

Mihnea Motoc a renuntat la postul de ministru MAE din cauza sotiei

Mihnea Motoc a renuntat sa mai fie nominalizat pentru postul de ministru de Externe dupa ce sotia sa, judecatoarea Iulia Motoc, magistrat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, i-a sesizat faptul ca o astfel de numire i-ar crea ei o situatie de incompatibilitate la CEDO, afirma surse oficiale.

Motivul pentru care Mihnea Motoc a renuntat sa fie ministru de Externe: Sotia sa, judecator la CEDO, ar fi intrat in incompatibilitate

Ambasadorul Mihnea Motoc a renuntat sa mai fie nominalizat pentru postul de ministru de Externe dupa ce sotia sa, judecatoarea Iulia Motoc, magistrat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, i-a sesizat faptul .

De ce a renuntat sotul Iuliei Motoc la postul de ministru de Externe

Mihnea Motoc a renuntat sa mai fie nominalizat pentru postul de ministru de Externe dupa ce sotia sa, judecatoarea Iulia Motoc, magistrat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, i-a sesizat faptul ca o astfel.

Bogdan Aurescu va fi noul ministru de Externe. Niciun oficial nu a explicat ce s-a intamplat cu numirea lui Mihnea Motoc

Administratia Prezidentiala anunta intr-un comunicat ca presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul de numire in functia de ministru al Afacerilor Externe a lui Bogdan Aurescu. Niciun oficial nu a explicat pana acum de ce a fost retrasa nominalizarea lui Mihnea Motoc la sefia MAE. Anterior, surse oficiale au precizat, pentru Mediafax, ca premierul Victor Ponta a revenit asupra propunerii de nominalizare a lui Mihnea Motoc ca ministru la Externe si l-a propus pentru aceasta functie pe Bogdan Aurescu, secretar de stat in minister. Ceremonia de depunere a juramantului va avea loc luni seara, la ora 19. 00Vezi pe site-ul MAE CV-ul diplomatului Bogdan Aurescu.

Rusia pierde zeci de miliarde de euro din cauza sanctiunilor occidentale si a scaderii cotatiei petrolului, dar economia sa va rezista - ministrul Finantelor, Anton Siluanov

Rusia va pierde peste 30 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor internationale, la care se pot adauga alte 70-80 miliarde din cauza scaderii cotatiei petrolului, dar economia sa va evita catastrofa, afirma ministrul rus al Finantelor, Anton Siluanov, potrivit agentiei Tass, citata de AFP.

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale, relateaza AFP. De asemenea, va inregistra pierderi de pana la 80 de miliarde de euro din cauza prabusirii cursului petrol.

Joe Biden: Rusia risca noi sanctiuni din cauza agresiunii inacceptabile asupra Ucrainei

Rusia risca noi sanctiuni din cauza agresiunii inacceptabile din estul Ucrainei, avertizeaza vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, citat de AFP. Pur si simplu este inacceptabil ca, in secolul 21, sa exi.

Un fotbalist a intarziat la antrenament din cauza unei pisici

Mikael Forsell a intarziat la antrenamentul echipei sale, VfL Bochum, din cauza unei pisici.

Franta. Mii de persoane au fost EVACUATE din cauza unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Peste 3000 de persoane au fost evacuate ieri din centrul orasului francez Rennes, pe timpul dezamorsarii unei bombe uriase, lansata de britanici pe timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, si ramasa.

OMS: Bilantul mortilor din cauza Ebola a crescut la 5.459

Bilantul deceselor provocate de epidemia de Ebola a crescut la 5. 459 din 15. 351 de cazuri identificate in opt tari pana la 18 noiembrie, a anuntat vineri Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), relateaza Re.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )