Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surse: Sorin Oprescu va fi dus, din nou, in Arestul Central al Capitalei

România Liberă România Liberă,
Surse: Sorin Oprescu va fi dus, din nou, in Arestul Central al Capitalei

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi transferat, din nou, in Arestul Central al Politiei Capitalei, dupa ce coronarografia la care a fost supus luni edilul de catre medicii Spitalului Universitar Bucuresti nu ar fi evidentiat probleme foarte grave, potrivit unor surse medicale. continuă pe România Liberă

UPDATE Sorin Oprescu va fi dus din nou in Arestul Capitalei, dupa ce a fost supus unei coronarografii, care nu ar fi evidentiat probleme foarte grave - surse

Sorin Oprescu urmeaza sa fie transferat in Arestul Central al Politiei Capitalei, dupa ce coronarografia la care a fost supus luni edilul de catre medicii Spitalului Universitar Bucuresti nu ar fi evidentiat probleme foarte grave, potrivit unor surse medicale citate de Mediafax.

SURSE: Sorin Oprescu ar putea ramane internat pana luni. Medicii trebuie sa ii faca noi investigatii

Sorin Oprescu ar putea ramane internat la Spitalul Universitar pana maine, potrivit unor surse, informeaza B1 TV. Medicii trebuie sa-i faca primarului suspendat investigatii suplimentare. Oprescu a ajuns fost.

Sorin Oprescu, dus la Spitalul Universitar

Primarul Sorin Oprescu, arestat pentru luare de mita si aflat in arest pentru 30 de zile, a fost dus astazi cu duba la Spitalul Universitar din Bucuresti, transmit televiziunile de stiri.

Sorin Oprescu, dus la Spitalul Universitar

Primarul Sorin Oprescu, arestat pentru luare de mita si aflat in arest pentru 30 de zile, a fost dus astazi cu duba la Spitalul Universitar din Bucuresti, transmit televiziunile de stiri.

Sorin Oprescu a fost transportat din Arestul Capitalei la Spitalul Universitar

Sorin Oprescu a fost dus sambata dupa-amiaza la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru a fi consultat de un cardiolog.

UPDATE. Sorin Oprescu, dus cu duba la spital. Avocat: Sunt momente cand nu are puls

Avocatul primarului suspendat al Capitalei: Sorin Oprescu, transportat cu duba la Spitalul Universitar pentru un consult amplu (VIDEO)

42: Sorin Oprescu a parasit Arestul Capitalei si este transportat cu duba la Spitalul Universitar. Sorin Oprescu, transportat cu duba la spitalSorin Oprescu va fi dus din Arestul Politiei Capitalei la.

Sorin Oprescu va fi dus la Spitalul Universitar de Urgenta

Alexandru Chiciu, avocatul primarului suspendat al Capitalei, a declarat, sambata, dupa ce l-a vizitat pe acesta in arest, ca Sorin Oprescu va fi dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru a fi consultat de un cardiolog.

Medicul lui Sorin Oprescu, la Arestul central pentru a-l consulta pe edilul suspendat: Am stetoscopul si aparatul de tesiune. Orice consult medical se termina cu o recomandare, asa va fi si in aceasta seara (VIDEO)

Medicul lui Sorin Oprescu, Leonida Gherasim, a ajuns vineri seara la Arestul Central al Politiei Capitalei pentru a-l consulta pe edilul suspendat al Bucurestiului. Acesta a venit pregatit doar cu un stetoscop si un.

Medicul lui Sorin Oprescu, la Arestul central pentru a-l consulta pe edilul suspendat: E schimbat, mai slab, mai putin tonic (VIDEO)

00 La iesirea din Arestul Central, unde l-a consultat pe Sorin Oprescu, medicul cardiolog Leonida Gherasim a evitat sa precizeze daca edilul suspendat al Capitalei ar trebui internat intr-un spital.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )