Libnet.ro
UNICEF

14:00

Surse: Victor Ponta nu isi va da demisia, dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut din nou sa renunte la sefia Guvernului

B1 B1,
Surse: Victor Ponta nu isi va da demisia, dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut din nou sa renunte la sefia Guvernului

Premierul Victor Ponta nu isi va da demsia, asa cum a cerut din nou, joi, presedintele Klaus Iohannis, in contextul in care seful Guvernului a fost trimis in judecata in dosarul Turceni, informeaza surse. continuă pe B1

Victor Ponta, intepatura fina la Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, intrebat despre provocarea lansata Guvernului de catre Klaus Iohannis privind un pact pe trei ani in care ar trebui rezolvate problemele din educatie, ca l-a bucurat.

Victor Ponta isi va duce mandatul la bun sfarsit

Premierul Victor Ponta a afirmat, ieri, ca intentioneaza sa-si incheie mandatul in fruntea Guvernului la termen, in decembrie 2016, deoarece mai are cateva proiecte importante de realizat, transmit surse din presa.

Victor Ponta, reactie prompta dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Premierul Victor Ponta a transmis luni seara, pe pagina lui de Facebook, condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor.

Ce l-a scapat pe Victor Ponta pe termen scurt

Presedintele Klaus Iohannis nu a pronuntat nici o secunda cuvantul demisie in scurta sa interventie de joi pe tema trimiterii in judecata a premierului Victor Ponta, chestiune abordata la capatul unor consideratii pe un subiect mult mai grav: criza refugiatilor. In mod normal, acum, la trimiterea in judecata, ar fi fost cu atat mai justificat sa-i ceara imperativ demisa, cu cat o facuse deja in iunie, intr-o faza cand dosarul era abia in faza de cercetare. Acum, presedintele s-a limitat sa spuna ca parerea sa nu s-a schimbat si a spus, atentie mare la formulare cea mai simpla solutie ar fi, cu siguranta, cea pe care am propus-o si in iunie.

Victor Ponta, prima reactie dupa trimiterea sa in judecata: in 2018, ne vom gandi ca nu au fost rele timpurile in care economia creste

In trei ani, Romania va depasi economic mai multe tari europene - spune FMI! Cred cu tarie ca acest lucru este realizabil prin munca romanilor si printr-o guvernare eficienta si atunci, in 2018, ne.

Mugur Ciuvica: Dosarul lui Victor Ponta este de un stalinism cretinoid

Pana si domnul Iohannis s-a prins ca nu poate sa-l suspende pe domnul Ponta si asteapta in continuare sa-si dea demisia. Cum spunea si Radu Tudor mai devreme, daca Victor Ponta isi va da demisia, bine,.

Cum raspunde Victor Ponta atacului oficialilor maghiari

Premierul Victor Ponta a raspuns, dupa sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului, atacului oficialilor maghiari. Tot timpul am analizat toate scenariile posibile si toate sunt sunt analizate intrun.

Liviu Dragnea, la B1 TV: N-am vorbit azi cu Victor Ponta/Daca premerul isi da demisia, vom lua o decizie in Coalitie/ Nu vrem sa riscam insa pierderea guvernarii/ Oprea poate fi un premier bun, dar nu al unui guvern PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este invitatul lui Catalin Striblea in aceste momente la B1 TV. Dragnea spune ca nu a vorbit azi cu Victor Ponta, ca o decizie in partid in privinta trimiterii in judecata a premierului se va lua dupa consultari atente pentru a nu risca iesirea partidului de la guvernare. O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila in sensul ca nu avem nicio garanatie ca presedintele Iohannis va nominaliza o persoana de la PSD. Voi avea o discutii si cu Victor Ponta si cu Guvernul. Nu sunt semne ca partidul nu l-ar sustine in continuare, a declarat Dragnea.

UPDATE Klaus Iohannis, despre trimiterea in judecata a lui Victor Ponta: Situatia e din ce in ce mai problematica pentru premier, pentru guvern si pentru PSD / Imaginea Romaniei are foarte mult de suferit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, dupa trimiterea in judecata a lui Victor Ponta, ca situatia devine din ce in ce mai problematica pentru premier, pentru guvern si pentru PSD, exprimandu-si speranta ca cei care pot veni cu solutii sa vina cu solutii. De notat ca declaratia sa vine dupa ce PNL a cerut PSD sa spuna public daca il mai sustine pe Victor Ponta.

De ce nu poate presedintele Klaus Iohannis sa-l suspende pe premierul Victor Ponta

Astazi DNA a trimis in judecata dosarul Turceni-Rovinari, dosar penal in care premierul Romaniei, Victor Ponta, este acuzat de fals in inscrisuri, spalare de bani si complicitate la evaziune fiscala pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )