Libnet.ro
UNICEF

18:30

Surse: Victor Ponta, ultimatum pentru ministrul Radu Stroe, privind codul rutier

B1 B1,
Surse: Victor Ponta, ultimatum pentru ministrul Radu Stroe, privind codul rutier

Victor Ponta i-a dat un ultimatum ministrului Radu Stroe, pe care l-a obligat sa modifice ordonanta de urgenta privind codul rutier, potrivit unor surse citate de B1 TV. Premierul este nemultumit ca soferii. continuă pe B1

Surse: Victor Ponta, ultimatum pentru ministrul Radu Stroe, privind codul rutier.

Victor Ponta i-a dat un ultimatum ministrului Radu Stroe, pe care l-a obligat sa modifice ordonanta de urgenta privind codul rutier, potrivit unor surse citate de b1. ro. Premierul este nemultumit ca soferii raman cu permisul de conducere pana ce sunt judecati. Totodata, Ponta cere clarificari in legatura cu modul in care va comunica Politia Rutiera cu Primaria, locul in care merg banii din amenzi.

VIDEO. Noi tensiuni in USL: Ministrul Radu Stroe nu renunta la OUG privind noul COD RUTIER.

Uniunea Social Liberala se afla la un pas de ruptura. Ministrul de Interne, Radu Stroe, nu renunta la Ordonanta de Urgenta pe care o doreste in privinta noului Cod rutier, informeaza B1TV. // CITITI SI: Noul Cod Rutier: 9. 600 de lei amenda pentru soferi care incalca legea Acesta a anuntat ca modificarile la Codul rutier vor fi dezbatute in sedinta de Guvern de miercuri, in forma unei ordonante de urgenta. CITITI SI: Ilie Sarbu PSD): Urmeaza despartirea in USL.

USL, la un pas de ruptura: Ministrul Radu Stroe nu renunta la OUG privind noul Cod rutier

Uniunea Social Liberala se afla la un pas de ruptura. Ministrul de Interne, Radu Stroe, nu renunta la Ordonanta de Urgenta pe care o doreste in privinta noului Cod rutier. Acesta a anuntat ca modificarile.

Scandal in Guvern pe Codul rutier. Ponta i-a dat ultimatum ministrului de Interne Radu Stroe

Scandal in Guvern pe Codul rutier. Din primele informatii, premierul Victor Ponta i-a dat un ultimatum ministrului de interne, Radu Stroe. Stire in curs de.

Scandal in Guvern pe Codul rutier. Ponta i-a dat ultimatum ministrului de Interne Radu Stroe si a cerut schimbarea proiectului

Scandal in Guvern, miercuri, pe Codul rutier. Premierul Victor Ponta a cerut schimbarea proiectului si i-a dat un ultimatum ministrului de Interne, Radu Stroe. Seful Guvernului nu este de acord cu modificarile.

Contre in USL pe tema regionalizarii. Radu Stroe: Varianta Dragnea afecteaza siguranta nationala

Proiectul privind descentralizarea propus de vicepremierul Liviu Dragnea ar afecta principiile privind securitate nationala, considera ministrul de Interne, Radu Stroe. Romania este o tara saracuta si nu.

Radu Stroe: Proiectul noului Cod rutier ar putea intra miercuri in sedinta de Guvern

Proiectul noului Cod rutier ar putea intra pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, a anuntat ministrul de Interne Radu Stroe. Daca terminam azi-maine cu succes, miercuri intra in sedinta de.

Radu Stroe, dupa sedinta PNL: S-a optat, ca decizie politica, pentru ordonanta de urgenta pe Codul rutier

Ministerul de Interne, Radu Stroe, a declarat, marti, la finalul sedintei iderilor PNL, ca s-a decis promovarea noului Cod rutier prin ordonanta de urgenta a Guvernului. Stroe a mentionat ca pana miecuri.

VIDEO Manuel Valls: Fraza Romii au vocatia de a ramane sau de a reveni in Romania a fost spusa acum un an de Victor Ponta

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat in cadrul unui interviu televizat ca declaratia sa potrivit careia romii au vocatia de a ramane sau de a reveni in Romania a fost prima data enuntata de premierul roman Victor Ponta, in urma cu un an, relateaza Le Figaro.

Sociologul Vasile Dancu: Victor Ponta, posibil candidat la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Neintelegerile dintre Crin Antonescu si Victor Ponta s-ar putea termina rau pentru liberali. Sociologul Vasile Dancu il vede ca posibil candidat la prezidentiale pe Victor Ponta. Si asta in conditiile in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )