Libnet.ro
UNICEF

08:00

Suspectul triplului asasinat din Constanta, retinut. Trupurile victimelor erau practic hacuite

Antena3 Antena3,
Suspectul triplului asasinat din Constanta, retinut. Trupurile victimelor erau practic hacuite

Presupusul autor al triplului asasinat comis, miercuri seara, intr-un cartier din Constanta, Stefan Alexandru Stoica, a fost retinut, joi seara, pe baza de ordonanta, si urmeaza sa fie prezentat instantei cu. continuă pe Antena3

Presupusul autor al triplului asasinat de miercuri de la Constanta a fost retinut

Presupusul autor al triplului asasinat comis, miercuri seara, intr-un cartier din Constanta, a fost retinut, joi seara, pe baza de ordonanta. Acesta urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunerea de.

Constanta: Principalul suspect al triplului asasinat de la Constanta a fost arestat preventiv

Principalul suspect al triplului asasinat comis, miercuri seara, intr-un cartier din Constanta, Stefan Alexandru Stoica, a fost arestat preventiv vineri seara, pentru 30 de zile. Decizia instantei nu este insa.

Triplu asasinat la Constanta. Doua femei si un tanar, ucisi de acelasi barbat. Suspectul, prins de politisti

UPDATE: Suspectul care ar fi omorat trei oameni la Constanta, prin in aceasta dimineata de politisti. Triplu asasinat la Constanta. Doua femei si un tanar au fost gasiti fara suflare si se banuieste.

Triplu asasinat la Constanta. Doua femei si un tanar, ucisi de acelasi barbat. Criminalul este inca in libertate

Triplu asasinat la Constanta. Doua femei si un tanar au fost gasiti fara suflare si se banuieste ca au fost ucisi de aceeasi persoana. Suspect este un nepot al celor doua femei, abia eliberat din.

Mircea Basescu, dus la audieri la Tribunalul din Constanta

Fratele presedintelui Romaniei, Mircea Basescu, este dus, in aceasta dimineata, la Tribunalul Constanta, unde se judeca solicitarea sa privind inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

webPR: Cinci nopti de filme de autor, la malul Marii Negre, in cel mai frumos cinematograf de vara din Constanta

Caravana Metropolis - Cinema in aer liber ajunge intre 29 iulie si 3 august in Constanta, unde va instala cel mai frumos si performant cinematograf de vara de pe litoral. O selectie impresionanta de filme, multi-premiate si aclamate de critici la festivaluri mari de film din lume in 2014, precum Cannes sau Berlinale, vor putea fi vizionate de catre constanteni in aer liber, in curtea din spatele complexului City Park Mall.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2859 seconds )