Libnet.ro
UNICEF

10:15

Constanta: Principalul suspect al triplului asasinat de la Constanta a fost arestat preventiv

B1 B1,
Constanta: Principalul suspect al triplului asasinat de la Constanta a fost arestat preventiv

Principalul suspect al triplului asasinat comis, miercuri seara, intr-un cartier din Constanta, Stefan Alexandru Stoica, a fost arestat preventiv vineri seara, pentru 30 de zile. Decizia instantei nu este insa. continuă pe B1

Autorul celor trei crime de la Constanta, arestat preventiv

Stefan Alexandru Stoica, tanarul suspectat ca ar fi comis un triplu asasinat, miercuri seara, intr-un cartier din Constanta a fost arestat preventiv, vineri seara. Decizia magistratilor TC nu este definitiva, aceasta putand fi contestata la Curtea de Apel Constanta.

Presupusul autor al triplului asasinat de miercuri de la Constanta a fost retinut

Presupusul autor al triplului asasinat comis, miercuri seara, intr-un cartier din Constanta, a fost retinut, joi seara, pe baza de ordonanta. Acesta urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunerea de.

Suspectul triplului asasinat din Constanta, retinut. Trupurile victimelor erau practic hacuite

Presupusul autor al triplului asasinat comis, miercuri seara, intr-un cartier din Constanta, Stefan Alexandru Stoica, a fost retinut, joi seara, pe baza de ordonanta, si urmeaza sa fie prezentat instantei cu.

UPDATE: Trei persoane ucise la Constanta de un barbat eliberat recent din penitenciar. Principalul suspect, retinut

55: Principalul suspect in cazul uciderii a doua femei si a unui tanar de 19 ani, intr-o casa din municipiul Constanta, a fost prins de politisti, joi dimineata, dupa aproximativ 12 ore de cautari, in localitatea Cumpana.

Nicusor Constantinescu ar putea afla miercuri daca va fi arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ar pute afla miercuri daca va fi arestat preventiv, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva. Tot astazi se va discutasi cererea lui Constantinescu de prelungire a sederii in SUA.

Povestea oradencei ucise in Franta impreuna cu copiii ei. Sotul, principalul suspect, a golit conturile familiei si a disparut

Tunde Keri 36 de ani), o oradeanca insarcinata in luna a saptea, a fost ucisa impreuna cu cei doi copii ei ei, la periferia Parisului. Principalul suspect este sotul, care a disparut, dupa ce a golit conturile.

Cazul oradencei ucise in Franta impreuna cu copiii ei. Sotul, principalul suspect, a golit conturile familiei si a disparut

Tunde Keri 36 de ani), o oradeanca insarcinata in luna a saptea, a fost ucisa, impreuna cu cei doi copii ai ei, la periferia Parisului. Principalul suspect este sotul, care a disparut, dupa ce a golit conturile.

Primele declaratii ale lui Mircea Basescu din spatele gratiilor: Nu am vorbit cu fratele meu sau cu familia lui de cand am fost arestat

Micea Basescu nu a luat legatura cu Traian Basescu de cand se afla in spatele gratiilor si nici seful statului nu l-a sunat sau vizitat in arest preventiv. Este prima declaratie a fratelui presedintelui de.

Aproape ucis in bataie pentru 10 lei: un tanar a fost arestat pentru tentativa de omor, dupa ce a batut crunt un devean

Un tanar din Deva este acuzat de tentativa de omor. Barbatul in varsta de 30 de ani a fost retinut de politisti dupa ce a agresat un alt hunedorean, de la care furase 10 lei. Infractiunile s-au petrecut in fata Pietei Agroalimentare din Deva.

Corespondent al Washington Post a fost arestat in Iran

Washington Post a anuntat ieri ca detine informatii potrivit carora corespondentul publicatiei la Teheran, Jason Rezaian, sotia sa si doi fotografi americani ar fi fost arestati, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )