Libnet.ro
UNICEF

14:30

Suspendat din PSD, Robert Negoita lanseaza un atac extrem de dur la adresa Guvernului

România Liberă România Liberă,
Suspendat din PSD, Robert Negoita lanseaza un atac extrem de dur la adresa Guvernului

Edilul considera ca rectificarea bugetara este o pomana data de Guvern pentru a-si asigura voturil. continuă pe România Liberă

Robert Negoita, nou atac asupra Guvernului: Distruge administratia locala si dupa aia vine cu pomana

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, suspendat temporar din PSD, a lansat marti un nou atac asupra Guvernului Dancila, afirmand ca distruge administratia locala si ca acum vine cu pomana. Acesta si-a exprimat apoi speranta ca motiunea de cenzura sa treaca, iar guvernul sa fie demis.

Un nou atac extrem de dur la adresa lui Mihai Sora. Un politician lanseaza acuzatii grave

Un politician a lansat un nou atac extrem de dur la adresa lui Mihai Sora. Mesajul plin de acuze vine in urma unei campanii publicitare in care acesta a participat, de la eMag. Clipul cu Mihai Sora a starnit un val de reactii, dar si controverse, nu doar in mediul online. Nou atac extrem de .

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Prima reactie din PSD, dupa ce s-a zvonit ca Dan Nica ar fi fost respins. Fifor: Presupunand prin absurd ca Nica ar fi respins, mergem cu alta propunere

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine caDan Nica nu a fost respins de Comisia Europeana pentru functia de comisar european, insa daca acest lucru se va intampla, PSD va merge cu alta propunere,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2223 seconds )