Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sustinem campania alpinistului Alex Gavan: Bucurie pentru Nepal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sustinem campania alpinistului Alex Gavan: Bucurie pentru Nepal

Alpinistul roman Alex Gavan a lansat o campanie de strangere de fonduri , intitulata Bucurie pentru Nepal, in cadrul operatiunilor de ajutoare a victimelor cutremurelor din Nepal si de reconstructie a tarii. continuă pe Wall-Street Ro

Alpinistul Alex Gavan lanseaza o campanie de ajutorare a victimelor cutremurelor din Nepal: Adevarata bucurie consta in a darui. Oamenii de acolo au nevoie de ajutorul nostru

Alpinistul roman Alex Gavan a lansat o campanie de strangere de fonduri, intitulata Bucurie pentru Nepal, in cadrul operatiunilor de ajutoare a victimelor cutremurelor din Nepal si de reconstructie a tarii.

O mana de ajutor pentru Nepal. Alex Gavan: Oamenii de acolo sunt printre cei mai calzi din lume

Alpinistul de altitudine Alex Gavan a lansat, marti, o campanie de strangere de fonduri pentru victimile cutremurelor din Nepal. Romanul a fost unul dintre supravietuitorii avanlansei produse de cutremurul din 25 aprilie.

VIDEO Alpinistul Alex Gavan a povestit cum a supravietuit cutremurului din Nepal

Alex Gavan, alpinistul roman de 33 de ani care a supravietuit pe Everest cutremurului cu magnitudinea de 7,9 pe scara Richter, s-a intors din Nepal si a povestit moment cu moment ce a urmat tragediei in care si-au pierdut viata peste 8. 000 de oameni.

FOTO. Ziua care a zguduit Nepalul. Amintiri socante cu Alex Gavan: Multa lume statea pe margine si facea poze

Alex Gavan, alpinist roman si supravietuitor al avalansei de pe Everest, generata de cutremurul din Nepal, reface filmul evenimentelor din 25 aprilie. Romanul a trait momente socante la peste 8000 de metri altitudine.

DEZVALUIRI din infernul EVEREST. Cum a supravietuit alpinistul roman Alex Gavan

Alpinistul roman Alex Gavan, care s-a aflat in tabara de baza de pe muntele Everest, in apropierea careia s-a produs cutremurul din Nepal, a povestit cum a reusit sa supravietuiasca avalansei provocate.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )