Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta la mitingul USL: Vom propune in modificarea Constitutiei un rol clar al presedintelui, al premierului si al Parlamentului

B1 B1,
Victor Ponta la mitingul USL: Vom propune in modificarea Constitutiei un rol clar al presedintelui, al premierului si al Parlamentului

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a vorbit celor 60. 000 de oameni adunati pe National Arena la lansarea candidatilor USL despre forta care trebuie sa mearga mai departe pe 9 decembrie, la alegerile. continuă pe B1

Victor Ponta la mitingul USL: Nu ne putem opri, anul acesta trebuie sa mergem pana la capat

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a vorbit celor 60. 000 de oameni adunati pe National Arena la lansarea candidatilor USL despre forta care trebuie sa mearga mai departe pe 9 decembrie, la alegerile.

LIVE TEXT MITINGUL USL. Ponta, despre oficialii PPE: Trebuie sa auda de la voi, romanii, ce ...

Declaratiile lui Victor Ponta de la mitingul USL, in format LIVE TEXT: Am uitat tot ce a fost greu in ultimele 5 luni, toate dezamagirile si astept, alaturi de voi, pe 9 decembrie, sa ii batem din nou pe PDL si pe Traian Basescu. Datoria mea in aceasta seara este sa va spun ce avem de facut in urmatorii ani, de ce vrem sa castigam alegerile si ce vrem sa facem cu puterea pe care romanii ne-o vor da pe 9 decembrie. Sunt extraordinar de mandru sa va reprezint, sa fiu alaturi de dumneavoastra.

UPDATE! Ponta, la MITINGUL USL: Pe 9 decembrie, schimbarea trebuie dusa pana la capat. ACUM, LIVE, pe www.antena3.ro

Evenimentul de lansare a candidatilor Uniunii Social Liberale USL) pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a inceput, miercuri dupa-amiaza, pe Arena Nationala din Capitala, cel mai mare stadion din.

Victor Ponta: Participarea lui Basescu la Congresul PPE e in afara Constitutiei, dar sa-l suspendam pentru asta?

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat, marti, ca participarea presedintelui Traian Basescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucuresti este in afara Constitutiei, insa nu constituie un motiv ca.

Victor Ponta: Cred ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL in acelasi Colegiu in care va candida Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze la alegerile din decembrie din partea USL la acelasi colegiu unde va candida Dan Diaconescu, aliat al PDL, in sectorul 6. Dan Diaconescu declarase ca el va candida in acelasi colegiu cu Victor Ponta, oriunde va candida el.

Victor Ponta, de acord cu candidatura lui Gigi Becali pe listele USL: Sunt stelist, cum sa fiu contra?

Primul ministru Victor Ponta sustine ca este de acord sa se asocieze cu PNG la alegerile parlamentare din acest an. Prezent intr-o emisiune televizata la Pro TV, premierul a fost intrebat daca este de acord ca.

Victor Ponta: Gigi Becali va castiga in Sectorul 6, impotriva lui Diaconescu. Si Robert Negoita e uneori excentric, dar uite s-a descurcat foarte bine

Liderul USL Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL la Sectorul 6, impotriva lui Dan Diaconescu, candidatul Partidului Democrat Liberal. Asa cum.

Victor Ponta: Gigi Becali va castiga in Sectorul 6, impotriva lui Diaconescu. Si Robert Negoita e uneori excentric, dar uite ca s-a descurcat foarte bine

Liderul USL Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL la Sectorul 6, impotriva lui Dan Diaconescu, candidatul Partidului Democrat Liberal. Asa cum.

Ia uite, domle, ca pe vremea lui nea Nicu! Cum au vazut bucurestenii mitingul USL ...

Mitingul USL de ieri, pentru lansarea propriilor candidati la parlamentare, a deschis noua era a manifestatiilor politice pe Arena Nationala. Ia uite, domne, la fel ca pe vremuri!, exclamau ieri oamenii care locuiesc in preajma Arenei Nationale. Coloane de manifestanti treceau pe strada Maior Coravu, dinspre Soseaua Mihai Bravu. Tot pe aici treceau manifestantii si pe vremea lu nea Nicu, zice lumea din zona asta. Oamenii credeau ca daca fostul stadion 23 August a fost sters de pe fata .

O suta de participanti la mitingul USL au avut nevoie de interventia medicilor de la Ambulanta

O suta de participanti la mitingul USL de miercuri seara au fost consultati de medicii echipajelor de Ambulanta prezente la eveniment, iar patru dintre ei au fost transportati la spital, niciunul nefiind insa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )