Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Preda, despre congresul PPE si mitingul USL: Poti sa fii prieten cu Angela Merkel ...

România Liberă România Liberă,
Cristian Preda, despre congresul PPE si mitingul USL: Poti sa fii prieten cu Angela Merkel ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda a declarat, pentru RFI, comentand mitingul de miercuri seara de pe Arena Nationala pentru lansarea candidatilor USL la parlamentare, ca exista probabil nostalgia dupa formula nord-coreeana de mobilizare pe stadioane, pe care a folosit-o si Nicolae Ceausescu, scrie Mediafax. La USL exista o nostalgie dupa formula nord-coreeana de mobilizare pe stadioane! Poti sa fii prieten cu Angela Merkel sau poti sa fii prieten cu Becali, a spus Preda, citat de . continuă pe România Liberă

Cristian Preda la RFI, despre Congresul PPE vs. mitingul USL: Poti sa fii prieten cu Merkel sau poti sa fii prieten cu Becali

La USL exista o nostalgie dupa formula nord-coreeana de mobilizare pe stadioane! Poti sa fii prieten cu Angela Merkel sau poti sa fii prieten cu Becali, a comentat la RFI prim-vicepresedintele PDL, europarlamentarul Cristian Preda, despre faptul ca mitingul de lansare a candidatilor USL la alegerile parlamentare si Congresul PPE au loc in aceeasi zi la Bucuresti.

Cristian Preda, despre Becali in PNL: Caloriferul s-a iNCINS rau de tot si nu prea mai ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda comenteaza candidatura lui Gigi Becali din partea PNL si declaratiile co-presedintilor USL referitor la acest nou acord politic. In opinia europarlamentarului PDL, caloriferul s-a incins rau de tot si nu prea mai merge, dar instalatorul vine pe 9 decembrie. Dupa ce a propus - prin vocea lui Andrei Marga - ca ICR sa inceapa sa se ocupe de calorifere, fiindca a facut prea mult pentru carte si film, PNL a mai facut un pas catre aruncarea politicii in .

UPDATE: Basescu refuza sa raspunda intrebarilor despre Congresul PPE si reprezentarea la Consiliul European

Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene. Pentru noi, Popularii europeni, unificarea deplina a Europei nu e o ambitie.

Presa internationala despre Congresul PPE de la Bucuresti: Intalnirea PPE s-a tinut intr-o imensa cladire de marmura construita de dictatorul Ceausescu / Conflictul dintre Basescu si Ponta a reaparut

Presa internationala a dezbatut pe larg evenimentele de miercuri de la Bucuresti, Congresul Partidului Popular European si lansarea candidatilor USL. AFP anunta ca Barroso, Merkel si Rajoy s-au intalnit intr-o cladire imensa din marmura care domina orasul, construita de dictatorul comunist Nicolae Ceausescu.

Basescu refuza sa raspunda intrebarilor despre Congresul PPE si reprezentarea la ...

Presedintele Traian Basescu a refuzat sa raspunda, pe holurile Palatului Parlamentului, la intrebarile jurnalistilor despre afirmatiile premierului Victor Ponta privind reprezentarea la Consiliul European si incalcarea Constitutiei prin venirea sa la reuniunea popularilor europeni, potrivit Mediafax. Seful statului a iesit din sala unde se desfasoara lucrarile Congresului PPE si s-a retras pentru 15-20 de minute in biroul lui Gheorghe Barbu, secretarul general al Camerei, la intoarcere fiind .

Crin Antonescu, despre Congresul PPE: Bucurestiul este, pentru cateva zile, capitala politica a Europei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a salutat organizarea in Bucuresti a Congresului liderilor Partidului Popular European, aratand ca se bucura de prezenta liberalilor europeni in Romania. Ma gandeam cu.

Comparatia intre Congresul PPE si mitingul USL, cretina. Badea: Eu nu as face o comparatie intre PDL si USL, chiar si la furat

Mircea Badea a vorbit in editia de miercuri a emisiunii in gura presei despre incercarea cretina a unora de a compara cele doua evenimente politice majore organizate, miercuri, la Bucuresti, si anume.

Cristian Preda: Basescu tace bine.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda sustine, intr-o postare facuta marti pe blogul personal, ca premierul Victor Ponta vrea sa reintroduca in discutia publica suspendarea presedintelui, invocand neconstitutionalitatea prezentei sale la Congresul PPE si ca Traian Basescu bine face tacand, potrivit Mediafax. Ponta vrea sa reintroduca in discutia publica suspendarea. Se teme probabil ca, indiferent de rezultatul USL, Traian Basescu nu il va mai nominaliza ca premier si incearca, .

LIVE TEXT MITINGUL USL. Ponta, despre oficialii PPE: Trebuie sa auda de la voi, romanii, ce ...

Declaratiile lui Victor Ponta de la mitingul USL, in format LIVE TEXT: Am uitat tot ce a fost greu in ultimele 5 luni, toate dezamagirile si astept, alaturi de voi, pe 9 decembrie, sa ii batem din nou pe PDL si pe Traian Basescu. Datoria mea in aceasta seara este sa va spun ce avem de facut in urmatorii ani, de ce vrem sa castigam alegerile si ce vrem sa facem cu puterea pe care romanii ne-o vor da pe 9 decembrie. Sunt extraordinar de mandru sa va reprezint, sa fiu alaturi de dumneavoastra.

Blaga, despre lansarea candidatilor USL concomintent cu Congresul PPE: Atata ii duce capul, ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, miercuri dimineata, cum comenteaza organizarea de catre reprezentantii USL a lansarii candidatilor la parlamentare concomitent cu Congresul PPE, el raspunzand: Atata ii duce capul, atata fac, scrie Mediafax. Nu vreau sa comentez, atata ii duce capul, atata fac, a spus Blaga. El a facut aceasta declaratie pe holurile Parlamentului, la deschiderea lucrarilor Congresului PPE. USL isi lanseaza, miercuri, pe National Arena, candidatii la .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )