Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sute de caini din mai multe tari au si-au etalat frumusetea in Baile 1 Mai

Adevărul Adevărul,
Sute de caini din mai multe tari au si-au etalat frumusetea in Baile 1 Mai

Aproape 800 de caini de rasa din 21 de tari si-au etalat frumusetea la o noua editie a concursului Oradea Dog Show, organizat de Asociatia Chinologica Metropolitana Oradea in strandul cu valuri din Baile 1 Mai, comuna Sanmartin. continuă pe Adevărul

De la gazda de festival la scoala despre patrimoniu. Curiosi din mai multe tari participa la o tabara internationala de restaurare la Bontida

De azi, 25 iulie, incepe la Bontida o noua editie a programului international de restaurare a patrimoniului construit. La tabara organizata de Fundatia Transylvania Trust participa studenti arhitecti, ingineri constructori, arheologi, istorici de arta, dar si muncitori din industria constructiilor care doresc sa se specializeze in domeniu. Pasionatii provin din Grecia, Anglia si Romania.

Arad: Un depozit de deseuri a luat foc. Fumul gros a putut fi observat din mai multe cartiere ale orasului (VIDEO)

Panica in Arad, unde flacari uriase au cuprins un depozit de deseuri. Focul a mistuit o hala de aproximativ 1. 000 de metri patrati. Fumul gros a putut fi observat din mai multe cartiere ale orasului.

Circulatie ingreunata pe A2, pe sensul de mers catre Constanta. Mai multe accidente au avut loc (VIDEO)

Trafic blocat pe drumul spre mare, unde au avut loc mai multe accidente. Pe A1 un autotren s-a rasturnat, iar pe A2, pe sensul de mers catre Constanta, au avut loc mai multe tamponari. Soferii sunt sfatuiti sa co.

impuscaturi intr-un club de noapte din Ohio. O persoana a murit, iar mai multe au fost ranite

Impuscaturi duminica dimineata intr-un local din Hamilton, Ohio, scrie rt. com. Presa locala scrie ca o persoana a murit in timpul incidentului si mai multe au fost ranite. Un.

Un punct vamal se inchide pentru mai multe zile

Lucrarile de instalare a echipamentului de control vamal special in postul Otaci-Moghileov-Podolsk fac ca acesta sa nu fie disponibil pentru traversare timp de mai multe zile, transmite IPN.

Klaus Iohannis: Ne confruntam cu tot mai multe amenintari la adresa sanatatii publice

Presedintele Klaus Iohannis atrage atentia ca, in prezent, populatia se confrunta cu tot mai multe amenintari la adresa sanatatii publice, precum virusul Zika si bolile provocate de alimente necontrolate.

Ne-am intoarce in Romania daca am avea salarii mai mari si mai multe oferte de munca. Marturia romanilor plecati peste hotare pentru un trai mai bun

Fenomenul romanilor care au preferat sa plece peste hotare pentru a munci cu scopul de a avea un trai mai bun nu este unul nou, insa, cu toate acestea, este inca de actualitate. De cele mai multe.

Teroare in Germania: Atacuri teroriste in mai multe locuri din orasul Munich, mai multe persoane au fost ucise (FOTO,VIDEO)

UPDATE 21:00: in acest moment nu stim unde se afla suspectii, stati in locuri sigure si evitati spatiile publice transmite politia din Munchen. UPDATE 20:55: Politia germana a confirm.

Alerta la Milano! Mai multe statii de metrou, evacuate dupa descoperirea unui pachet suspect (VIDEO)

Statia centrala de metrou din orasul italian Milano a fost evacuata de urgenta dupa descoperirea unui pachet suspect, potrivit informatiilor postate de mai multi martori de la fata locului pe paginile.

Noua Zeelanda vrea sa extermine mai multe animale DAUNATOARE pana in anul 2050

Noua Zeelanda a anuntat un proiect de exterminare a mai mai multor specii daunatoare de pe teritoriul tarii pana in anul 2050.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )