Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sute de cetateni romani din Republica Moldova nu au putut vota pana la inchiderea urnelor

B1 B1,
Sute de cetateni romani din Republica Moldova nu au putut vota pana la inchiderea urnelor

Cateva sute de persoane din Republica Moldova care detin cetatenia romana nu au putut vota, duminica, la Chisinau, intrucat la ora inchiderii urnelor se aflau inca la coada. O tanara din Chisinau,. continuă pe B1

Sute de romani din R. Moldova nu au putut vota pana la inchiderea urnelor. Acestia au scandat Vrem sa votam!

Cateva sute de persoane din R. Moldova care detin cetatenia romana nu au putut vota, duminica, la Chisinau, intrucat la ora inchiderii urnelor se aflau inca la coada. La ambasada s-a propus prelungirea termenului, dar numai trei voturi au fost pentru prelungirea votului, iar sapte au fost impotriva.

Cetatenii romani din Republica Moldova pot vota in opt sectii dechise la Chisinau, Balti, Cahul si Ungheni

Romanii din Republica Moldova au facut cozi inca de la prima ora la sectiile deschise la ambasada si la consulatul Romaniei de la Chisinau.

Romanii din Republica Moldova au votat pentru revenirea acasa sau pentru a scapa odata de rusi

Cetatenii romani din Republica Moldova au venit cu sutele la sectiile de vot inca de la primele ore. Au stat cuminti la cozi, chiar si cate patru ore, pe un soare dogoritor doar sa-si faca datoria de cetateni. Majoritatea celor cu care am vorbit isi pun mari sperante in viitorii eurodeputati romani.

UE vrea ca Justitia din Republica Moldova sa se curete de magistratii corupti

Republica Moldova a inregistrat succese in implementarea unor reforme, insa mai exista ingrijorari referitor la unele domenii care trebuie inca sa fie reformate. Este vorba despre domeniul justitiei, in care lupta cu coruptia trebuie sa fie o prioritate. Despre aceasta a mentionat comisarul european pentru Afaceri Interne, Cecilia Malmstrom, dupa o intrevedere cu prim-ministrul Iurie Leanca, transmite IPN.

Recensamantul din Republica Moldova s-a incheiat cu cetateni inca nenumarati

Potrivit biroului de presa al Biroului National de Statistica perioada de recenzare nu va fi extinsa, chiar daca inca mai sunt cetateni moldoveni care n-au fost vizitati de catre recenzori.

Razboiul pentru Agroindbank continua: Autoritatile au blocat tranzactiile cu patru pachete de actiuni la cea mai mare banca din Republica Moldova

Consiliul de administratie al Comisiei Nationale a Pietei Financiare CNPF) a aprobat decizia de a suspenda operatiunile cu patru pachete de actiuni emise de banca Moldova-Agroindbank MAIB). Actiunile au fost cumparate de firme implicate in atacul de tip raider din 2013.

Un diplomat american cu experienta la Kiev si Moscova a fost nominalizat ambasador in Republica Moldova

Diplomatul James D. Pettit, fost adjunct al sefului misiunii diplomatice a SUA la Kiev si fost consul general la Moscova, a fost propus de presedintele american Barack Obama in functia de ambasador in Republica Moldova, potrivit Casei Albe.

Ponta, despre unirea cu Republica Moldova: Sprijinim aderarea Chisinaului la UE, Romania nu e URSS

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, in legatura cu unirea cu Chisinaul, ca Republica Moldova trebuie sprijinita in aderarea la UE, ceea ce este realizabil, posibil si corect pe termen scurt si mediu, iar Romania nu este URSS sa ia pe cineva cu forta, relateaza Mediafax.

Militarii romani din Afganistan nu au uitat sa voteze la alegerile europarlamentare

Militarii romani din Afganistan nu au uitat sa voteze, duminica, la alegerile europarlamentare.

VIDEO. 32 de romani si ucrainieni, trimisi in judecata intr-un dosar de contrabanda cu tigari

Doua retele de contrabanda cu tigari au fost sparte de procurorii DIICOT si politistii de la BCCO, miercuri, dupa 45 de perchezitii domiciliare in judetele Iasi, Suceava si Vaslui. Au fost prinsi si capii retelei. in urma perchezitiilor au fost confiscate tigari de contrabanda din republica Moldova si Ucraina, aparatura de confectionat tigari, produse pirotehnice si sume mari de bani.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )