Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sute de mii de euro de la Comisia Europeana vor merge spre femeile de succes

Adevărul Adevărul,
Sute de mii de euro de la Comisia Europeana vor merge spre femeile de succes

Dupa o prima editie de succes in 2011, Comisia Europeana a lansat a doua editie a Premiului UE pentru femei inovatoare, pentru a recompensa trei femei care au realizat inovatii remarcabile si le-au adus pe piata. continuă pe Adevărul

Business report: Pretul petrolului a explodat! A incheiat saptamana la maximul ultimilor doi ani; Amenzi de sute de mii de euro, in loc de retele de apa pe banii UE; Cel mai mare paradis fiscal din Uniunea Europeana

Sanatatea romaneasca 65506; evaluare prin comparatie: eficienta medie cu bani putini. Trecerea de la consumul social la investitia sociala. Mai multe spitale judetene au ajuns deja la fundul sacului. Nuclearelectrica - Astazi incepe oferta publica pentru vanzarea a 10% din actiuni. Nuclearelectrica este principalul beneficiar al liberalizarii pietei de energie din tara noastra, a declarat, vineri, Daniela Lulache, directorul general al companiei.

Comisia Europeana vs. Romania: Autoritatile romane au fost actionate in judecata pentru ca nu au respectat directivele europene privind piata energiei. Procesul se afla pe rolul Curtii Europene de Justitie, iar amenda pe care o risca Romania este de 60.0

Comisia Europeana a actionat in judecata Romania pentru transpunerea incompleta a normelor UE privind piata interna a energiei electrice si a gazelor naturale, iar dosarele au ajuns pe rolul Curtii Europene de Justitie. Sunt doua cauze, una pe energie electrica si cealalata pe gaze naturale, iar actiunile au fost introduse la data de 17 iulie 2013. Acuzatiile sunt grave in conditiile in care potrivit Comisiei Europene, in calitate de reclamant, Romania a incalcat foarte multe din obligatiile pe care si le-au asumat toate statele membre in vederea transpunerii Directiei 72/2009 privind piata energiei electrice si Directivei 73/2009 privind piata gazelor naturale. Comisia cere in justitie ca Romania sa plateasca penalitati de peste 60. 000 euro pe zi peste 22 milioane euro pe an). Mai grav este ca autoritatile romane nu au luat masuri din martie 2013 cand au fost avertizate ca Romania va fi actionata in judecata si pana in iulie cand dosarele au ajuns pe rolul Curtii. Vezi in text care sunt acuzatiile.

Reforma europeana din telecomunicatii trece de Comisia Europeana

Comisia Europeana a aprobat planul de a creste investitiile in retelele de telecomunicatii si crearea unei piete unice pentru serviciile de telecom, in ciuda ingrijorarii legate de faptul ca unele parti din plan ar putea favoriza marii operatori, anunta reprezentantii europeni.

Comisia Europeana propune eliminarea tarifelor de roaming pana in 2016

Comisia Europeana va prezenta maine un pachet de propuneri legislative in domeniul telecomunicatiilor menit sa stimuleze competitivitatea in acest sector, una dintre masuri fiind eliminarea tarifelor de roaming pana in 2016, relateaza AFP.

RAPORT Comisia Europeana considera ca problemele cu care se confrunta sistemele de sanatate incep sa se rezolve

Un raport publicat luni de Comisia Europeana arata ca diferentele in materie de sanatate de la nivelul Uniunii Europene sunt din ce in ce mai mici. Astfel, arata documentul, cetatenii europeni au cam aceeasi speranta de viata, in timp ce rata mortalitatii infantile in blocul european a scazut uniform in toate statele membre.

Comisia Europeana vrea control asupra bancilor private.

Propusa uniune bancara din Uniunea Europeana trebuie sa fie rapid finalizata, a afirmat marti Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar International. Ne gandim foarte mult la zona euro ca la un vapor frumos care a fost construit, antrenat pentru ape calme, dar care nu este inca complet finalizat pentru cele dure. Inca trebuie efectuate multe lucruri la aceasta uniune bancara. Daca am astazi un mesaj, este ca aceasta parte speciala a vaporului trebuie finalizata, completata, .

Oamenii vor merge de bunavoie la iNCHISOARE. Ce vrea Guvernul sa faca la Jilava.

O campanie nationala pentru transformarea unui numar de foste inchisori comuniste, lagare si colonii de munca in muzee memoriale ale victimelor comunismului va fi demarata de catre Institutul National al Patrimoniului INP), potrivit Mediafax. Institutul National al Patrimoniului va analiza toate penitenciarele si lagarele din Romania, urmand ca in urmatoarea perioada membrii INP sa decida care dintre acestea vor putea fi incluse in Programul National de Restaurare, au declarat reprezentantii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )