Libnet.ro
UNICEF

14:45

Comisia Europeana vrea control asupra bancilor private.

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana vrea control asupra bancilor private.

Propusa uniune bancara din Uniunea Europeana trebuie sa fie rapid finalizata, a afirmat marti Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar International. Ne gandim foarte mult la zona euro ca la un vapor frumos care a fost construit, antrenat pentru ape calme, dar care nu este inca complet finalizat pentru cele dure. Inca trebuie efectuate multe lucruri la aceasta uniune bancara. Daca am astazi un mesaj, este ca aceasta parte speciala a vaporului trebuie finalizata, completata, . continuă pe România Liberă

Comisia Europeana propune eliminarea tarifelor de roaming pana in 2016

Comisia Europeana va prezenta maine un pachet de propuneri legislative in domeniul telecomunicatiilor menit sa stimuleze competitivitatea in acest sector, una dintre masuri fiind eliminarea tarifelor de roaming pana in 2016, relateaza AFP.

RAPORT Comisia Europeana considera ca problemele cu care se confrunta sistemele de sanatate incep sa se rezolve

Un raport publicat luni de Comisia Europeana arata ca diferentele in materie de sanatate de la nivelul Uniunii Europene sunt din ce in ce mai mici. Astfel, arata documentul, cetatenii europeni au cam aceeasi speranta de viata, in timp ce rata mortalitatii infantile in blocul european a scazut uniform in toate statele membre.

Uniunea Europeana vrea sa se asigure ca initiativa rusa privind Siria este serioasa

Uniunea Europeana a intampinat, marti, cu interes propunerea rusa de punere sub control international a armelor chimice ale Damascului, dar vrea sa se asigure ca aceasta este serioasa, a declarat un.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )