Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sute de persoane asista la funeraliile victimelor accidentului feroviar din Galicia in catedrala Santiago de Compostela

B1 B1,
Sute de persoane asista la funeraliile victimelor accidentului feroviar din Galicia in catedrala Santiago de Compostela

Funerarii au fost organizate in nord-vestul Spaniei, in Galicia, in memoria celor 79 de persoane care si-au pierdut viata in accidentul feroviar dinSantiago de Compostela. Slujba a fost organizata, luni,. continuă pe B1

Familiile victimelor accidentului feroviar din Spania vor primi indemizatii de 60.000 euro

Compania de asigurari Allianz a anuntat, astazi, ca va plati indemizatii de cate 60. 000 euro pentru fiecare din familiile celor 79 de victime ale accidentului feroviar care a avut loc in Spania, saptamana trecuta, noteaza EFE.

Indemnizatii de cate 60.000 de euro pentru familiile victimelor accidentului feroviar din Spania

Compania de asigurari Allianz a anuntat, luni, ca va plati indemnizatii de cate 60. 000 de euro pentru fiecare din familiile celor 79 de victime ale accidentului feroviar de saptamana trecuta de la Santiago de.

Familiile celor 79 de victime ale accidentului feroviar din Spania vor primi indemnizatii de cate 60.000 de euro

Familiile celor 79 de persoane care si-au pierdut viata in accidentul feroviar de saptamana trecuta dinSantiago de Compostela vor primi din partea companiei de asigurari Allianz cate 60. 000 euro. De asemen.

Autoritatile au identificat toate victimele accidentului feroviar din Spania: 8 sunt cetateni straini

Justitia a finalizat identificarea cadavrelor celor 78 de persoane care au murit in accidentul de tren de miercuri din Santiago de Compostela. Tribunalul regional din Galicia a confirmat ca 8 dintre victime sunt.

Accidentul feroviar din Spania: Numarul victimelor a ajuns la 79, dupa decesul unuia dintre raniti

Bilantul accidentului feroviar produs miercuri in Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, a ajuns duminica la 79 de morti. Unul dintre cele 178 de persoane ranite a murit, duminica, a anuntat Guvernul.

Perchezitie la societatea vinovata de producerea accidentului feroviar din Lac-Megantic

Politia din Quebec a efectuat joi, 25 iulie, un raid la sediul societatii canadiene Montreal, Maine Atlantic MMA), pentru cautarea de probe legate de accidentul feroviar din Lac-Megantic, in urma caruia si-au pierdut viata 47 de persoane.

Accidentul feroviar din Spania: Conductorul trenului refuza sa raspunda la intrebarile anchetatorilor

Conductorul trenului care a deraiat in Spania si a cauzat moartea a 78 de persoane, a refuzat, vineri, sa raspunda la intrebarile anchetatorilor care au incercat sa il interogheze la spital, relateaza AFP.

Accidentul feroviar din Spania: Conductorul trenului ar fi vorbit la telefon in momentul tragediei

Politistii investigheaza noi ipoteze in cazul acidentului feroviar care a avut loc in apropierea orasului spaniol Santiago de Compostela, soldat cu 78 de victime. Anchetatorii investigheaza acum ipoteza potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )