Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sute de politisti si jandarmi vor actiona pe litoral in minivacanta de Sfanta Maria

Hotnews Hotnews,
 Sute de politisti si jandarmi vor actiona pe litoral in minivacanta de Sfanta Maria

Sute de politisti si jandarmi vor actiona in minivacanta de Sfanta Maria pentru asigurarea masurilor de ordine publica la toate manifestarile organizate in aceasta perioada, forte importante fiind dislocate pentru buna desfasurare a Zilei Marinei Romane, eveniment organizat pe faleza din fata Comandamentului Flotei, iar peste 200 de pompieri vor fi pregatiti zilnic sa intervina in cazul in care situatia o va impune, fiind amenajate puncte temporare de lucru in Vama Veche si in nordul statiunii Mamaia, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Peste 24.000 de politisti, jandarmi si pompieri, mobilizati pentru in minivacanta de Sfanta Maria

Peste 24. 000 de politisti, jandarmi si pompieri vor asigura ordinea publica in minivacanta de Sfanta Maria, cand sunt programate sa aiba loc aproape 600 de manifestari religioase si culturale, precum si festivitati de Ziua Marinei Romane, anunta Ministerul Afacerilor Interne.

Vara la apogeu: cele mai tari evenimente de pe litoral, in minivacanta de Sfanta Maria

Litoralul este plin de evenimente in acest weekend prelungit care se incheie la 16 august. Minivacanta de Sfanta Maria este o sarbatoare continua la malul marii. Fiecare club si terasa organizeaza o petrecere, un spectacol sau un alt eveniment artistic pentru cea mai frumoasa serbare a verii.

Zeci de politisti, jandarmi si pompieri, vor asigura linistea si ordinea la sarbatoarea Sfantului Ierarh Nifon

Vineri, 11 august, atunci cand vor avea loc manifestarilor religioase prilejuite de sarbatoarea Sfantului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului si Mitropolitul Tarii Romanesti, zeci de politisti, jandarmi si pompieri, vor asigura linistea si ordinea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )