Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tablourile ascunse de Darius Valcov ar putea fi expuse la marile muzee din Capitala

Antena3 Antena3,
Tablourile ascunse de Darius Valcov ar putea fi expuse la marile muzee din Capitala

Tablourile ascunse ani la rand de Darius Valcov ar putea fi expuse la marile muzee din Capitala. Tablourile de Picasso, Renoir si alti mari pictori au fost confiscate de DNA si vor fi. continuă pe Antena3

Fostul ministru Darius Valcov ar putea afla joi daca va fi arestat preventiv

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ar putea afla joi daca va fi cercetat in spatele gratiilor. Asta, dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva in dosarul in care este acuzat detrafic de influenta.

Ce au gasit procurorii iN PERETII casei lui Darius Valcov: Au o mare valoare. Fostul ministru este acum la DNA

UPDATE: Procurorii au gasit la perchezitiile de ieri peste 90 de tablouri care i-ar apartine lui Darius Valcov, ascunse in pereti falsi ai caselor unor prieteni sau rude. Tablourile valoreaza intre 80 de mii.

FOTOGALERIE Tablourile confiscate de DNA in dosarul Darius Valcov

DNA a facut publice vineri fotografii ale picturilor si desenelor confiscate de procurori in dosarul lui Darius Valcov, fost ministru al Finantelor. In imagini se vad picturi si desene semnate de Pablo Picasso, Andy Warhol si pictori romani, unele dintre ele cumparate de la prestigioase case de licitatii straine, precum Christie's sau Sotheby's.

Sergiu Andon: Eu nu cred ca se afla un tablou autentic printre cele gasite la Darius Valcov

Avocatul Sergiu Andon considera ca tablourile gasite la Darius Valcov sunt falsuri sau copii, intrucat tablourile origine ar trebui sa aiba preturi mult mai mari. Nu era de furat din Romania atat de.

Sef adjunct DNA, despre tablourile din dosarul Valcov: Majoritatea fusesera cumparate din strainatate, unele la licitatie. Vor fi predate unei institutii de profil

Majoritatea tablourilor ridicate de DNA in dosarul fostului ministru al Finantelor Darius Valcov fusesera achizititionate din strainatate, unele la licitatie, a declarat, vineri, procurorul-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Calin Nistor. El a precizat ca tablourile se afla la sediul DNA, insa trebuie predate imediat unei institutii de profil care sa aiba conditii de pastrare.

Procurorii DNA au gasit alte 90 de tablouri ale lui Darius Valcov

Procurorii DNA au gasit alte 90 de tablouri care i-ar apartine fostului ministru de Finante Darius Valcov. Tablourile au fost gasite in urma unor perchezitii efectuate joi in Bucuresti si judetul Olt. Va.

VIDEO Surse judiciare: Darius Valcov voia sa-si albeasca banii obtinuti din coruptie prin infiintarea unei galerii de arta

Darius Valcov voia sa-si deschida prin interpusi o galerie de arta in care sa expuna tablourile pe care procurorii sustin ca le-a cumparat din banii obtinuti prin acte de coruptie, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Deschiderea galeriei de arta era metoda prin care acesti bani erau albiti.

Radu Banciu: Averea lui Darius Valcov intepeneste in paranteza rotunda a lui 2011. Un astfel de nabab nu se putea opri pe un drum asa de incantator (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre averea fostului ministru de Finante Darius Valcov, iesita la iveala dupa o serie de perchezitii facute de DNA. Averea lui.

Darius Valcov a fost retinut de procurorii DNA

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut miercuri pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, pe vremea cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Senatul a aprobat miercuri dupa-amiaza cererea procurilor anti-coruptie de retinere si arestare preventiva a lui Darius Valcov. Imediat dupa votul din Senat, fostul ministru s-a prezentat la sediul DNA. Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa decida, joi, daca Darius Valcov va primi mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Ora 18:30: Darius Valcov a parasit incatusat sediul DNA, urmand sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Mergem inainte, le-a spus el jurnalistilor.

Darius Valcov a fost retinut de DNA

Actualizare 17:50 Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost retinut, in urma cu putin timp, de DNA, scriu surse din presa. --- * Arestarea lui Darius Valcov, aprobata de Senat * RTV: Valcov a facut 2 denunturi la DNA in care apar numele lui Basescu si Blaga Fostul ministru de Finante Darius Valcov ar fi facut doua denunturi, in aceasta dimineata la DNA, in care apar atat numele fostului presedinte Traian Basescu, cat si cel al fostului presedinte al PDL Vasile Blaga, potrivit unor surse judiciare citate de Romania TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )