Libnet.ro
UNICEF

08:45

Tailanda: Trupul unei milionare a fost gasit in frigiderul ei

Hotnews Hotnews,
 Tailanda: Trupul unei milionare a fost gasit in frigiderul ei

Trupul Wanneei Jiracharoenying, o femeie de afaceri in varsta de 58 de ani, a fost gasit in frigiderul din casa sa. Femeia a disparut din luna octombrie si a fost gasit abia dupa ce vecinii s-au plans de un miros neplacut care venea din casa ei din Chiang Mai, Tailanda, potrivit The Independent. continuă pe Hotnews

SOC in lumea afacerilor: Cadavrul unei MILIONARE, descoperit intr-un frigider! (FOTOGRAFII SOCANTE)

In frigider, cu mainile si picioarele legate si capul invelit intr-o punga din plastic- asa a fost descoperit trupul neinsufletit al unei milionare.

Caz socant! Cadavrul unei femei de afaceri a fost gasit intr-un frigider

Trupul neinsufletit al unei milioanare a fost gasit in frigiderul din propria casa. Cadavrul era ascuns in conditii groaznice vreme de mai multe zile. Femeia din Thailanda, in varsta de 58 de ani, avea.

Un manuscris despre Vlad Tepes a fost gasit intr-o manastire ruseasca. E incredibil ce scrie in el

O povestire slava despre domnitorul Vlad Tepes a fost scrisa la aproximativ zece ani dupa moartea lui. Manuscrisul a fost gasit la manastirea rusa Kirillo-Belozersky si il prezinta intr-un mod favorabil pe.

Fostul primar din comuna Valea Doftanei, condamnat la inchisoare. A fost gasit vinovat pentru abuz in serviciu si instigare la fals

Ion Manea, fostul primar al comunei prahoveane Valea Doftanei, a fost condamnat de Judecatoria Campina la inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii. Fostul edil a fost gasit vinovat pentru abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

Braconierul fugit dupa ce a fost condamnat pentru ca a incercat sa omoare un padurar a fost gasit impuscat

Valentin Tamas, un barbat din judetul Arad condamnat in luna martie a acestui an la opt ani de inchisoare pentru tentativa de omor, a fost gasit mort in padurea din zona in care a avut loc si atacul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )