Libnet.ro
UNICEF

14:30

Taiwanul a evacuat 2.300 de turisti din cauza unui taifun: Va aduce ploi torentiale si rafele de vant de 230 kilometri pe ora

B1 B1,
Taiwanul a evacuat 2.300 de turisti din cauza unui taifun: Va aduce ploi torentiale si rafele de vant de 230 kilometri pe ora

Taiwan a evacuat, joi, peste 2. 000 de turisti din cauza apropierii taifunului Soulik, relateaza AFP. Taifunul, care se afla la 960 kilometri distanta est de extremitatea sudica a insulei in jurul orei 06:00, ora. continuă pe B1

Tenorul Placido Domingo, spitalizat din cauza unui cheag de sange la plamani

Tenorul PlacidoDomingo a fost spitalizat, luni, la Madrid, din cauza unui embolism pulmonar format in plamani. Purtatorul sau de cuvant a asigurat ca artistul se simte bine, iar medicii au estimat ca.

Peste 2.000 de turisti au fost EVACUATI din Taiwan, din cauza taifunului Soulik

Taiwanul a evacuat joi peste 2. 000 de turisti din cauza apropierii taifunului Soulik, care va aduce ploi torentiale si rafale de vant de pana la 230 de kilometri pe ora, informeaza AFP.

TAIFUN in Taiwan: 2.000 de turisti, evacuati.

Taiwanul a evacuat, joi, peste 2. 000 de turisti din cauza apropierii taifunului Soulik, care va aduce ploi torentiale si rafale de vant de pana la 230 de kilometri pe ora, relateaza AFP, conform Mediafax. Taifunul sau ciclon tropical) se afla la 960 de kilometri distanta est de extremitatea de sud a insulei catre ora 3. 00, ora Romaniei), potrivit Agentiei meteorologice din Taiwan. Soulik se deplaseaza spre vest-nord-vest, in directia Taiwanului, cu viteza de 22 de kilometri pe .

Comisia Europeana avertizeaza Germania ca poate lua masuri din cauza refuzului Daimler de a folosi un anumit tip de lichid de racire

Comisia Europeana a avertizat Germania ca poate declansa o actiune de infringement impotriva Germaniei din cauza refuzului Daimler de a renunta la utilizarea unui lichid de racire interzis la nivelul UE, scrie Reuters. Franta refuza inmatricularea masinilor Mercedes care folosesc acest lichid, insa cei de la Daimler, sustinuti de statul german, spun ca noul lichid recomandat de UE este periculos.

Lantul de magazine Praktiker intra in insolventa din cauza datoriilor mari

Reprezentantii lantului de magazine Praktiker au anuntat intrarea in insolventa a companiei din cauza gradului ridicat de indatorare si lipsei lichiditatilor. Actiunile Praktiker s-au prabusit joi cu.

Scandal din cauza preturilor intr-o piata din Bacau

Piata Centrala din Bacau a fost scena unei batai intre doi comercianti. Scandalul a pornit din cauza preturilor afisate la taraba de unul dintre barbatii implicati in altercatie. Se pare ca ce doi nu sunt.

Suceava: O ambulanta de 700.000 lei a ramas nefolosita din cauza deficitului de medici urgentisti

O ambulanta a SMURD Suceava, in valoare de 700. 000 lei, a ramas nefolosita din cauza deficitului de medici urgentisti, potrivit sefului ISU, colonelul Dan Hoffman, citat de Agerpres. Hoffman a precizat ca ar.

Vaslui: Peste 60 de angajati ai Postei si-au dat demisia, din cauza salariilor mici.

Peste 60 de angajati ai Postei Vaslui au solicitat disponibilizarea colectiva, in ultimele zile, din cauza salariilor mici si a volumului crescut de activitate, relateaza Mediafax. Potrivit Oficiului Judetean de Posta OJP) Vaslui, solicitarile de disponibilizari colective au fost depuse, in general, de catre factori postali din mediul rural care incearca sa profite de cele pana la 30 de salarii compensatorii acordate de catre companie. Este surprinzator ca numarul angajatilor care ne .

Din cauza acestei fotografii postate pe Facebook, politista a CONCEDIATA. Detaliul pe care l-a trecut cu vederea

Poate ca unii oameni isi permit sa pune orice fel de imagini pe contul lor de pe retelele de socializare, insa unii, din cauza unor fotografii postate pe Facebook si-au pierdut locul de munca. Este si cazul mai.

Din cauza acestei poze postate pe Facebook, politista a CONCEDIATA. Detaliul pe care l-a trecut cu vederea

Poate ca unii oameni isi permit sa pune orice fel de imagini pe contul lor de pe retelele de socializare, insa unii, din cauza unor fotografii postate pe Facebook si-au pierdut locul de munca. Este si cazul mai.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )