Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tamponare intentionata in centul municipiului Targu Jiu. Doua gasti rivale s-au confruntat pe strada Victoria

Adevărul Adevărul,
Tamponare intentionata in centul municipiului Targu Jiu. Doua gasti rivale s-au confruntat pe strada Victoria

Scene incredibile desprinse din filmele cu mafioti s-au petrecut astazi in municipiul Targu Jiu. Doua masini s-au tamponat intentionat in trafic, pe strada Victoria, la volanul unui bolid de lux fiind, potrivit martorilor, fiul lui Svalt, un personaj din lumea interlopa. continuă pe Adevărul

Tamponare intentionata in centrul municipiului Targu Jiu. Doua gasti rivale s-au confruntat pe strada Victoria

Scene incredibile desprinse din filmele cu mafioti s-au petrecut astazi in municipiul Targu Jiu. Doua masini s-au tamponat intentionat in trafic, pe strada Victoria, la volanul unui bolid de lux fiind, potrivit martorilor, fiul lui Sfalt, un personaj din lumea interlopa.

Ce masura a luat Judecatoria Targu Jiu impotriva fiului patronului pensiunii Panoramic din Ranca. Un deget fisurat la un politist poate sa fie si de la sapa

Judecatoria Targu Jiu a dispus arestarea la domiciliu pe o perioada de 30 de zile fata de Lucian Panescu, fiul patronului pensiunii Panoramic din Ranca si, totodata, reprezentantul proprietarilor de cabane, pensiuni si hoteluri si Ranca.

Liga 1: FC Botosani - Pandurii Targu Jiu 3-1/ Gorjenii se afla la a opta partida fara victorie

FC Botosani a castigat meciul de pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu, scor 3-1. Partida a facut parte din runda a XXV-a a Ligii 1. Gorjenii nu au mai castigat de opt etape in Liga 1 si se afla pe locul 12 in clasament, cu doar 19 puncte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )