Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar a cazut de la etajul 7 al unui bloc din cartierul clujean Manastur

Adevărul Adevărul,
Un tanar a cazut de la etajul 7 al unui bloc din cartierul clujean Manastur

Pompierii au fost nevoiti sa taie din gardul santierului care imprejmuia imobilul aflat in constructie pentru ca baiatul sa poata fi dus in ambulanta SMURD. continuă pe Adevărul

Cluj: Un tanar a cazut de la etajul 7 al unui bloc

Un tanar in varsta de 15 ani a cazut de la etajul 7 al unui bloc din cartierul Manastur, Cluj. Momentan, conditiile in care a ajut loc accidentul sunt neclare intr-un bloc aflat in constructie, informeaz.

Caz socant! Un adolescent a cazut de la etajul sapte al unui bloc din Cluj

Un adolescent de 15 ani a cazut de la etajul sapte al unui bloc aflat in constructie din Cluj. Pompierii au ajuns imediat la fata locului si au inceput manevrele de resuscitare. Nu se cunosc informatii.

Violenta extrema in parcarea unui bloc din Alba Iulia. Batrana talharita de un adolescent de 18 ani

Politistii din Alba Iulia au identificat si retinut un tanar banuit de comiterea unei infractiuni de talharie. Acesta i-a smuls poseta unei varstnice, in timp ce aceasta se afla in parcarea unui bloc din Alba Iulia. Prejudiciul a fost recuperat integral, iar tanarul a fost arestat preventiv.

Descoperire incredibila in mijlocul unui cartier din Galati. Este vechi de1.800 de ani

Un cavou roman vechi de 1. 800 de ani a fost gasit in mijlocul unui cartier din Galati. Descoperirea arheologica a fost facuta intr-o zona unde pana acum locuitorii orasului aruncau gunoiul. Primaria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )