Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tanar din Hunedoara retinut de politisti dupa ce si-a batut fosta sotie. Nu a fost la prima agresiune

Adevărul Adevărul,
Tanar din Hunedoara retinut de politisti dupa ce si-a batut fosta sotie. Nu a fost la prima agresiune

Un tanar din Hunedoara a fost retinut de politisti dupa ce si-a batut fosta sotie. Barbatul a incalcat un ordin de protectie emis impotriva sa pentru a se razbuna. continuă pe Adevărul

Mai multe restaurante din Hunedoara raman inchise, dupa cresterea numarului de cazuri de Covid-19

In urma cresterii numarului de cazuri de Covid-19, mai multe restaurante din Hunedoara raman inchise. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a hotarat sa mentina.

Prejudicii de imagine la adresa Politiei Romane. Un tanar din Baia Mare, sanctionat dupa ce a lipit pe masina imagini obscene

Un tanar in varsta de 28 de ani din Baia Mare a primit o amenda in valoare de 500 de lei, pentru denigrarea imaginii Politiei Romane. Mai precis, acesta a lipit pe autoturismul apartinand unei institutii.

A facut misto de Politia Romana, pe internet! Cu ce s-a trezit acasa un tanar din Baia Mare

A facut misto de politia Romana pe internet dupa care s-a trezit cu un plic acasa. Tanarul din Baia Mare a fost amendat cu 500 de lei dupa ce ar fi incercat sa denigreze imaginea Politiei Romane. Tanarul a inserat pe un autoturism aflat in dotarea unei institutii publice inscrisuri cu tenta obscena. Un tanar .

Galati: Tanar injunghiat intr-un cazinou, dupa un conflict cu alt barbat

Un incident violent a avut loc intr-un cazinou din Galati. Un tanar de 28 ani a injunghiat cu un cutit un barbat, acesta suferind mai multe plagi taiate in zona toracica. Dupa incident, barbatul a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )