Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tanar din Republica Moldova, gasit impuscat pe un camp din Romania

Adevărul Adevărul,
Tanar din Republica Moldova, gasit impuscat pe un camp din Romania

Un tanar de 31 de ani din Republica Moldova a fost gasit, sambata dimineata, pe un camp din localitatea bistriteana Cepari, prezentand plagi impuscate in zona superioara a corpului. continuă pe Adevărul

Circ halucinant cu basarabeanul gasit impuscat pe un deal din Bistrita. Cum a fost plimbat 250 de kilometri de pomana intre spitale cu trei gloante in corp

Basarabeanul de 31 de ani gasit impuscat sambata dimineata pe un deal din Bistrita a fost plimbat 250 de kilometri degeaba, intre Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita si Clinica de Chirurgie Vasculara Cluj-Napoca. Toate acestea, dupa ce medicii clujeni ar fi spus ca cei bistriteni se pot descurca cu o astfel de operatie.

Povestea celor doi frati din Republica Moldova care au creat cea mai mare editura din Romania

Ai carte potrivitasi canale diversificate de distributie, ai partesi de o crestere sigurae Litera de capatai a unei afaceri de familie ce ar putea ajunge anul acesta la 16-17 milioane de euro.

Republica Moldova va beneficia de 10 milioane de dolari pentru continuarea reformelor in educatie

Republica Moldova va beneficia de finantare aditionala in valoare de 10 milioane de dolari pentru proiectul Reforma invatamantului in Moldova. Guvernul a aprobat vineri, 13 aprilie, un proiect de lege privind ratificarea Acordului de finantare dintre Republica Moldova si Asociatia Internationala pentru Dezvoltare.

Alexandr Lukasenko vine intr-o vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Republicii Belarus, Alexandr Lukasenko, va face o vizita in Republica Moldova, in perioada 18-19 aprilie, se arata intr-un comunicat de presa al Presedintiei de la Chisinau, citat de IPN.

Siemens SRL va reabilita statii de transformare in Republica Moldova

Intreprinderea de Stat Moldelectrica a selectat compania Siemens SRL pentru reabilitarea a 14 statii de transformare in Republica Moldova. Statiile de transformare sunt dispuse pe intreg teritoriul tarii, iar finantarea proiectului este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )