Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tanar retinut de politisti in urma unui accident rutier. Doua victime au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Tanar retinut de politisti in urma unui accident rutier. Doua victime au ajuns la spital

Un barbat in varsta de 20 ani a fost retinut de politistii din Corabia in urma unui accident rutier petrecut intr-o comuna din apropiere. continuă pe Adevărul

TRAGEDIE in Romania! A MURIT in urma unui accident rutier, la doar 21 de ani...

Un tanar de 21 de ani a murit in urma unui accident rutier care a vut loc sambata dimineata,in localitatea Mintiu din comuna Nimigea, Bistrita-Nasaud. Un autoturism in care se aflau mai multi.

Tanar motociclist in stare grava la spital, dupa un accident rutier pe DN 76. S-a prabusit dupa tamponarea cu o masina

Un tanar din Deva a fost adus in stare grava la spital, in urma unui accident rutier cu motocicleta, petrecut pe Drumul National 76.

FOTO Misterul unui accident in care si-au pierdut viata trei persoane, printre care un copil de 4 ani si un tanar de 19 ani, a fost elucidat

La finele lunii martie o tragedie s-a petrecut intr-o comuna din judetul Valcea. in urma unui accident, in care o masina s-a facut praf intr-un cap de pod, au murit pe loc un copil de numai 4 ani si un tanar de 19 ani. Un alt pasager a decedat si el cateva zile mai tarziu, iar intre timp, politistii au descoperit si cauzele care au dus la producerea teribilului incident rutier.

Doua persoane au murit intr-un accident rutier produs la Targu Mures, fiind implicate o autoutilitara si un autoturism

Doua persoane au murit, sambata dimineata, intr-un accident rutier care s-a produs la Targu Mures, in zona sensului giratoriu de la Gara mare, si in care au fost implicate o autoutilitara si un autoturism. Una dintre victime era prinsa sub autoutilitara rasturnata, iar cealalta era incarcerata in autoturism.

GRAV accident rutier in Targu Mures. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a petrecut, sambata, in Targu Mures, doua persoane murind pe loc. Mai precis, doua masini s-au ciocnit intr-o intersectie, ambii soferi pierzandu-si viata.

Un sofer beat a provocat un accident rutier, soldat cu doua victime. A pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens

Un barbat de 48 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, dupa ce a pierdut controlul directiei, pe fondul consumului de alcool, si a acrosat cu masina un alt autovehicul care circula regulamentar din sens opus.

Un sofer de 32 de ani si-a pierdut viata intr-un cumplit accident rutier, la iesirea din Techirghiol

Un tanar de 32 de ani a murit intr-un tragic accident care s-a petrecut marti seara, la iesirea din Techirghiol, spre Movilita. Soferul din Agigea a condus un autoturism pe DN 38, in afara localitatii.

Accident rutier provocat de sofer de 65 de ani, la intersectia cu centura Buzaului

Accident produs din neatentie de un sofer de 65 de ani, din Vadu Pasii. Acesta nu a acordat prioritate la coborarea pe Pasarela Nehoiu, unde avea indicator pentru oprire, si a izbit cu masina un alt autoturism care circula dinspre soseaua de centura, condus de un tanar de 30 de ani, din Teleorman.

Accident rutier pe Drumul National 76. Un autocamion care transporta var s-a rasturnat, iar doi oameni au fost raniti

Un autocamion incarcat cu var s-a rasturnat pe Drumul National 76, iar doua persoane au fost ranite. in zona traficul a ramas restrictionat.

Accident DEVASTATOR in Neamt! O masina s-a facut PRAF! Nu a mai ramas NIMIC din ea. Bilantul VICTIMELOR (FOTO)

Foto: monitorulneamt. ro Patru oameni au fost victimele unui accident rutier produs duminica, in localitatea Tasca din judetul Neamt. Printre persoanele ranite se afla si doi copii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )