Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tanara care a studiat in Marea Britanie, victima a birocratiei romanesti

Adevărul Adevărul,
Tanara care a studiat in Marea Britanie, victima a birocratiei romanesti

Revoltator. O tanara care a studiat in Marea Britanie Stiintele Educatiei si Limba Franceza si a decis sa se intoarca sa predea in tara a aflat cu stupoare ca nu ii este recunoscuta diploma primita la Canterbury Christ Church University. continuă pe Adevărul

Situatie revoltatoare in Marea Britanie! Un om al strazii, umilit in fata tuturor trecatorilor

Un om al strazii din Marea Britanie a fost umilit de un angajat al companiei Southern, care a aruncat cu apa murdara peste el. Omul strazii statea intins pe strada, iar la un moment dat, angajatul.

The Sun scrie despre cazul Tandarei: Sute de vile construite de gangsteri cu bani din sclavia copiilor trimisi la cersit n Marea Britanie

Publicatia britanica The Sun publica o ampla ancheta despre cazul Tandarei relatand despre sutele de vile construite in localitate de gangsteri romani cu bani obtinuti din sclavia copiilor care erau trimisi la cersti pe strazile din Marea Britanie.

Guvernul german nca plateste pensii colaboratorilor nazisti din Marea Britanie si Belgia

La aproape 75 de ani de la al Doilea Razboi Mondial, Germania inca plateste pensii lunare colaboratorilor fostului regim nazist in mai multe tari europene, inclusiv Belgia si Marea Britanie, potrivit parlamentarilor belgieni si stirilor media. Parlamentul belgian cere Berlinului sa opreasca platile non-germanilor care i-au promis loialitate lui Hitler, relateaza The Guardian.

E cel mai rapid om din lume, dar n-a reusit sa ii intreaca pe chelneri... Usain Bolt a intrat intr-un SCANDAL MONSTRU in Marea Britanie

Usain Bolt, cel mai rapid om din lume, a intrat intr-un scandal de amploare in Marea Britanie, in acest weekend, dupa ce a petrecut intr-un club de noapte exclusivist din Londra, incercand sa plece fara sa.

UE se asteapta ca Marea Britanie sa-i ceara ajutor cu hrana, in cazul unui Brexit fara acord

Uniunea Europeana se asteapta ca Marea Britanie sa-i ceara ajutorul pentru a preveni problemele din zona importurilor de hrana, in eventualitatea unui Brexit fara acord, sustine Phil Hogan, comisarul blocului.

HALUCINANT! Guvernul german inca plateste pensii COLABORATORILOR NAZISTI din Marea Britanie, Belgia, Olanda... Ce SUME incaseaza fostii fani ai lui Hitler

Incredibil, dar la aproape 75 de ani de la al Doilea Razboi Mondial, Germania inca plateste pensii lunare colaboratorilor fostului regim nazist in mai multe tari europene, inclusiv Belgia si Marea Britanie. Cei.

Brexit: Ce se intampla cu alocatiile si ajutoarele sociale luate de romani in Marea Britanie

Consiliul Uniunii Europene a aprobat un proiect de regulament privind stabilirea masurilor de contingenta in domeniul coordonarii sistemelor de securitate sociala ale cetatenilor statelor membre ale UE care se afla in Regatul Unit si ale resortisantilor Regatului Unit aflati in UE 27 care au beneficiat de dreptul la libera circulatie inainte de retragerea Regatului Unit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )