Libnet.ro
UNICEF

21:30

O tanara din judetul Vaslui a pierit intr-un accident in Cipru, in timp ce se afla in luna de miere

Adevărul Adevărul,
O tanara din judetul Vaslui a pierit intr-un accident in Cipru, in timp ce se afla in luna de miere

Tanara de 29 de ani care si-a pierdut viata intr-un accident cumplit produs in Cipru este originara din comuna vasluiana Berezeni. continuă pe Adevărul

Accident rutier provocat de fratele unui preot din judetul Vaslui: barbatul a plecat de la locul accidentului si a refuzat recoltarea probelor biologice

Un barbat de 55 de ani, din localitatea vasluiana Gura Vaii Stanilesti) a fost implicat luni dupa-amiaza intr-un accident rutier, rasturnandu-se cu masina in care se mai aflau sotia si cei doi copii.

Imagini uluitoare in judetul Vaslui: Minorii lasati sa joace la pacanele intr-un bar (VIDEO)

Scene revoltatoare intr-un bar din judetul Vaslui. Doi copii au fost filmati in timp ce jucau la pacanele intr-un bar din localitatea Calugareni. Copiii, care nu au mai mult de 10 ani, au venit.

VIDEO O familie intreaga din Costestii din Vale a pierit intr-un lac al unei foste balastiere

Sfarsit teribil pentru o familie din comuna damboviteana Costesti Vale. Mama, tata si copilul au plecat, sambata, la scaldat, intr-un lac al unei foste balastiere din zona, dar nu s-au mai intors. Un satean a observat trupul neinsufletit al unei fetite, plutind pe apa si a sunat imediat la politie.

Vin viiturile: Cod galben de inundatii pe raurile din judetul Constanta

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, o atentionare cod galben de inundatii, valabila in urmatoarele ore pe raurile din judetul Constanta. Potrivit.

O masina a politiei, aflata in misiune, implicata intr-un accident FOTO

Autospeciala politiei aflata in misiune a intrat cu viteza si s-a izbit de un alt autoturism. in urma impactului, autoturismul in care se afla si un bebelus a ricosat intr-un semafor.

Autospeciala SMURD, implicata intr-un accident rutier

O autospeciala SMURD a fost implicata, astazi, intr-un eveniment rutier, care a avut loc in apropierea pasarelei din municipiul Targu Jiu.

O racheta lansata din Siria a cazut intr-un oras din Turcia: Ankara riposteaza cu obuze de artilerie spre ISIS (FOTO)

Cel putin zece persoane au fost ranite, joi, dupa ce o racheta lansata din Siria a cazut intr-o piata comerciala dintr-un oras turc, anunta surse citate de postul CNN Turk, conform Mediafax. Cel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )