Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanarul disparut in Bucegi acum o luna a fost gasit mort, dupa ce ploile i-au adus rucsacul intr-o vale (VIDEO)

B1 B1,
Tanarul disparut in Bucegi acum o luna a fost gasit mort, dupa ce ploile i-au adus rucsacul intr-o vale (VIDEO)

Salvamontistii prahoveni au reluat cautarile in cazul turistului disparut acum mai bine de o luna dupa ce ploile au adus la vale rucsacul tanarului. in el se aflau cartea sa de identitate si unele. continuă pe B1

Un tanar din Dambovita disparut in Muntii Bucegi, gasit mort dupa mai mult de o luna

Tanarul din Dambovita care a plecat de acasa in 26 iulie, cautat in Muntii Bucegi, a fost gasit mort duminica. Baiatul de 22 de ani, din Valea Voievozilor, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu la data de 26 iulie, a fost gasit mort in Muntii Bucegi de cei de la Salvamont, anunta reprezentantii Politiei Dambovita.

Un tanar disparut in Bucegi in urma cu peste o luna, gasit mort dupa ce ploile i-au adus rucsacul intr-o vale

Salvamontistii din statiunea prahoveana Busteni au gasit, duminica, trupul unui tanar disparut in urma cu aproape o luna si jumatate in Masivul Bucegi. Tanarul a urcat pe munte, si-a lasat bicicleta la cabana Caraiman si a plecat mai departe, insa nu a revenit. Actiunea de duminica a fost organizata dupa ce ploile au adus la vale rucsacul baiatului.

Un tanar disparut in luna iulie, in Muntii Bucegi, gasit mort de catre salvamontisti

Tanarul de 22 de ani, din Valea Voievozilor, care a plecat voluntar de la domiciliu la data de 26 iulie, a fost gasit decedat de catre membrii Salvamont, in Muntii Bucegi.

Trupul unui tanar din Dambovita disparut in luna iulie, gasit de salvamontisti in Masivul Bucegi

Trupul neinsufletit al unui tanar din judetul Dambovita care a fost dat disparut in luna iulie a fost gasit, duminica dupa-amiaza, de salvamontistii din judetul Prahova, dupa ce ploile din ultimele zile au transportat intr-o zona adiacenta Vaii Caraiman mai multe lucruri personale ale acestuia, relateaza Agerpres.

Un cadavru a fost gasit intr-un lac din fata casei Ducilor de Cambridge

Descoperire socanta in fata casei Ducilor de Cambridge. Un cadavru a fost gasit in lacul de la Palatul Kensington, resedinta printului William, a sotiei acestuia si a celor trei copii ai lor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )