Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara in care Dacia vinde mai multe masini decat Porsche sau Seat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tara in care Dacia vinde mai multe masini decat Porsche sau Seat

Inmatricularile Dacia in Elvetia s-au situat la 6. 205 unitati anul trecut, iar in primele noua luni ale acestui an au depasit 4. 000, suficient incat sa asigure marcii controlate de grupul francez Renault o cota de piata de aproape 2%, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Care este tara unde DACIA se VINDE mai bine decat PORSCHE.

Inmatricularile Dacia in Elvetia s-au situat la 6. 205 unitati anul trecut, iar in primle noua luni ale acestui an au depasit 4. 000, suficient incat sa asigure marcii controlate de grupul francez Renault o cota de piata de aproape 2%, potrivit cotidianului Le Temps, citat de Mediafax. Este o poveste de succes, a declarat reprezentantul Renault Elvetia, Laurent Burgat, intr-o conferinta de presa la deschiderea unui centru Renault. Cota de piata a Dacia in Elvetia se situeaza la 1,9%, fata de .

Utilizatorii de torente cumpara cu 30% mai multa muzica decat cei ce nu folosesc file-sharing-ul

Un studiu amplu al tendintelor publice a aratat ca, in medie, cei care folosesc sistemele de file-sharing, cumpara cu 30% mai multa muzica decat cei care nu folosesc astfel de sisteme, ceea ce sugereaza ca.

JAF la o casa de amanet din Hunedoara. Un barbat a FURAT mai multe bijuterii.

Un barbat a jefuit, joi dimineata, o casa de amanet din centrul municipiului Hunedoara, dupa ce a pulverizat spray paralizant in fata vanzatoarei, acesta fugind cu mai multe bijuterii, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Hunedoara, Adriana Voinea, un barbat, care nu purta cagula, a intrat, joi dimineata, intr-o casa de amanet de pe strada George Enescu din municipiul Hunedoara si a pulverizat spray paralizant in fata vanzatoarei, .

Romanii si-au portat peste 870.000 de numere de telefon in 4 ani/Pana la data de 15 octombrie, Cosmote castigase cele mai multe numere de mobil din alte retele /UPC, lider in continuare pe telefonie fixa

Romanii si-au portat 873. 213 de numere de telefon in cei patru ani de la lansarea portabilitatii in Romania 21 octombrie 2008), respectiv a posibilitatii ca un abonat sa-si pastreze numarul de telefon atunci cand isi schimba furnizorul, a anuntat joi Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Astfel, pana la data de 15 octombrie din acest an, Cosmote a atras cele mai multe numere de mobil din alte retele 195. 349 de numere), fiind urmata de Vodafone 194. 774 numere) si Orange 189. Pe segmentul telefonie fixe, castigator este UPC.

Mai multe persoane suspectate de infractiuni informatice, audiate

Mai multe persoane suspectate de infractiuni informatice sunt audiate de procurori, relateaza sursele de presa.

AEP: Pentru alegerile din 9 decembrie se vor infiinta 18.749 de sectii de votare, cu 645 mai multe sectii decat in 2008

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat, pe site-ul oficial, numarul sectiilor de votare ce urmeaza sa fie infiintate pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie: un total de 18. 749 de sectii dintre.

Nu imi permit sa utilizez parole suficient de simple de tinut minte si nu e recomandat sa refolosesc aceeasi parola pe mai multe servicii. Care e solutia?

Nu stiu daca faptul ca primul meu contact cu Internetul a fost in 1994 ma plaseaza in categoria internautilor experimentati sau a mosnegilor demult iesiti din perioada de garantie. Cert este ca unul dintre primele mesaje primite de mine pe email era ceva de genul Da-mi te rog IP-ul, contul si parola ta ca sa vad si eu cum merg Sun Sparc-urile astea. Chiar daca anterior prin Romania nici macar nu mirosisem un computer conectat la Internet cumva mi-a dat prin cap ca n-ar fi tocmai o treaba ok si i-am spus glumetului din tara cateva cuvinte de duh, scrie Adrian Spinei, pe blogul lui.

An catastrofal pentru piata auto. Romanii nu mai cumpara masini noi. Prefera autoturismele second hand si ieftine

Piata auto din Romania in cadere libera. O spun asociatiile de producatori si importatori care au facut un bilant al vanzarilor pe ultimele noua luni. Rezultatul este catastrofal. Masinile noi abia daca se.

Cinci capitole la care Ronaldo este mai bun ca Messi

Discutia despre care dintre cei doi jucatori este mai valoros suscita atat de mare interes incat fiecare este indreptatit sa-si dea cu parerea si oricare ar fi raspunsul acesta nu poate fi decat demn de luat in seama. Aceasta pentru ca ambii jucatori de top au puncte forte si puncte slabe. in acest material ne vom concentra insa asupra lui Cristiano Ronalo si vom descoperi impreuna care sunt cele 5 avantaje pe care portughezul le are in fata lui Lionel Messi.

Afla care este CEA MAI IEFTINA masina din Marea Britanie.

De abia intrata in productie la Mioveni, noua generatie a Daciei Sandero a fost recunoscuta oficial drept cea mai ieftina masina disponibila pe piata din Marea Britanie, potrivit digi24. ro. Modelul compact al constructorului argesean costa putin sub 6. 000 de lire sterline, suma contra careia orice britanic poate achizitiona un Sandero nou in echiparea de baza. Nu este insa una tocmai austera: masina vine din standard cu jante de tabla de 15 inch, bancheta rabatabila, ABS, ESP, patru airbaguri, .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4182 seconds )