Libnet.ro
UNICEF

05:45

An catastrofal pentru piata auto. Romanii nu mai cumpara masini noi. Prefera autoturismele second hand si ieftine

Antena3 Antena3,
An catastrofal pentru piata auto. Romanii nu mai cumpara masini noi. Prefera autoturismele second hand si ieftine

Piata auto din Romania in cadere libera. O spun asociatiile de producatori si importatori care au facut un bilant al vanzarilor pe ultimele noua luni. Rezultatul este catastrofal. Masinile noi abia daca se. continuă pe Antena3

Anul 2012, CATASTROFAL pentru piata auto. ...

Vanzarile de autoturisme noi au scazut cu 22,5% in primele noua luni din acest an, la 53. 582 unitati, dar importurile de autovehicule rulate au avansat cu peste 80%, 2012 fiind un an catastrofal pentru piata auto, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA), citata de Mediafax. Piata a fost sustinuta in principal de achizitiile realizate de persoane juridice, care reprezenta 68% din total fata de 56% in 2011), pe fondul blocajului generat de programul .

Petrom vinde energie cu 169 de lei/MWh pentru piata reglementata

Centrala electrica realizata de Petrom la Brazi livreaza energie pentru piata reglementata la pretul de 169 de lei/MWh, sustin surse guvernamentale.

Comisarul european pentru piata unica si servicii viziteaza tara noastra

Comisarul european pentru piata unica si servicii, Michel Barnier, se va intalni maine cu presedintele Traian Basescu si cu prim-ministrul Victor Ponta, potrivit unui comunicat de presa.

Bugetul Portugaliei pentru anul 2013, cel mai drastic din ultimii ani: 600.000 de angajati vor fi concediati

Bugetul Portugaliei pentru 2013 va fi cel mai drastic din ultimii ani, din cauza conditiilor stricte ale planului de salvare extern, transmite Reuters. Noul buget dat publicitatii de Guvernul de la Lisabona include.

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )