Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tara din UE care isi baga fostul presedinte in PUSCARIE

România Liberă România Liberă,
Tara din UE care isi baga fostul presedinte in PUSCARIE

Politia slovaca l-a acuzat pe fostul presedinte Andrej Kiska de frauda fiscala, caz care zguduie sce. continuă pe România Liberă

Fostul presedinte al Ucrainei isi indeamna succesorul sa nu aiba niciodata incredere in Putin

Fostul presedinte ucrainean Porosenko l-a indemnat vineri pe succesorul sau Zelenski sa nu aiba inc.

CRISTIAN ERBASU: Companiile din constructii isi doresc predictibilitate si continuitate

Societatile din constructii isi doresc predictibilitate si continuitate, a spus Cristian Erbasu, presedintele Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii FPSC), in ocazia Galei Construct 2019, care s-a des-fasurat miercuri seara la hotelul Marriott din Capitala.

Guvernul anunta ca a adoptat primele doua proiecte de lege pe care isi va angaja raspunderea

Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban, a declarat vineri seara, la finalul sedintei de guvern, ca Executivul a adoptat doua proiecte de lege, pe care le va transmite Parlamentului in.

INDEMNIZATIE DE SOMAJ 2020. Ce se intampla cu persoanele care isi pierd locul de munca anul viitor

Angajatii concediati pe intreg parcursul anului viitor vor beneficia de trei indemnizatii suplimentare de somaj, fata de numarul de indemnizatii pe care ar trebui sa le.

Tomas Ryde nu crede ca a fost sapte metri pentru Romania la faza din care Neagu a adus victoria cu Ungaria

Echipa nationala de handbal a Romaniei a castigat in ultimele secunde partida cu Ungaria, 28-27, si s-a calificat in grupele principale ale Campionatului Mondial din Japonia. Cristina Neagu a adus victoria selectionatei tricolorelor, dupa ce a marcat de la 7 metri cu trei secunde inainte de final.

CM Handbal (f): Romania si Ungaria lupta pentru a ajunge intr-o grupa principala din care mai fac parte, printre altele, Rusia si Suedia

Romania si Ungaria se dueleaza vineri, de la ora 12:00, intr-o adevarata finala de calificare in Grupele Principale ale CM de handbal feminin din Japonia. in urma rezultatelor consemnate joi, tricolorele stiu deja pe cine ar putea intalni daca vor ajunge totusi in urmatoarea faza a competitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )