Libnet.ro
UNICEF

19:00

Taranii unui sat din Romania ar putea deveni SCLAVI. Justitia romania a dat o noua LOVITURA

Antena3 Antena3,
Taranii unui sat din Romania ar putea deveni SCLAVI. Justitia romania a dat o noua LOVITURA

Justitia romana da o noua lovitura! Un sat intreg din Arad va fi retrocedat unei singure familii! 1200 de oameni ar putea fi obligati sa-si paraseasca locuintele dupa ce cateva persoane au castigat in. continuă pe Antena3

Locuitorii unui sat din Arad ar putea fi fortati sa isi paraseasca locuintele

Peste o mie de oameni dintr-un sat aradean ar putea fi obligate sa isi paraseasca locuintele, dupa ce cateva persoane au castigat in instanta toate terenurile pe care sunt ridicate casele satenilor. Batranii din sat au spus ca vor cere sa li se faca dreptate la CEDO, informeaza Antena 3.

Aeroporturile din Romania au nevoie de investitii de 200-300 mil. euro

Aeroporturile din Romania au nevoie, in urmatorii zece ani, de cel putin 200-300 de milioane de euro pentru investitii in piste noi, terminale si infrastructura, a declarat presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR), David Ciceo.

Seful Elefant.ro: Piata de carte din Romania scade; mizam pe noi titluri, carti digitale

Cristian Herghelegiu, CEO Elefant. ro, considera ca piata de carte din Romania se ridica la circa 60 de milioane de euro si aceasta, ca in alte tari din Europa, este in scadere. Pentru a compensa si a creste business-ul, compania va intra in perioada.

Vedetele cu sprancene frumoase/gresite din Romania

Anastasia Soare, cosmeticiana celebra la Hollywood, a analizat forma sprancenelor vedetelor din Romania. Concluzia generala: au obiceiul de a le subtia mai mult decat este necesar.

Vedetele cu sprancene frumoase/gresite din Romania

Anastasia Soare, cosmeticiana celebra la Hollywood, a analizat forma sprancenelor vedetelor din Romania. Concluzia generala: au obiceiul de a le subtia mai mult decat este necesar.

Asociatia Secular-Umanista din Romania anunta ca incepe campania Stop indoctrinarii religioase in scoli!

Asociatia Secular-Umanista din Romania ASUR) anunta ca demareaza si in acest an campania impotriva indoctrinarii religioase in scoli, printr-o actiune de informare a parintilor si elevilor asupra statutului orelor de religie. Saptamana aceasta, grupuri de voluntari impart materiale informative in scoli din Timisoara, Braila, Botosani si Bucuresti, informeaza ASUR intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Ce trasaturi are femeia ideala pentru barbatii din Romania.

Aproape jumatate dintre barbatii romani considera ca cele mai importante trei caracteristici ale unei femei sunt inteligenta, frumusetea fizica si personalitatea, arata un studiu privind preferintele barbatilor din Romania cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani, in ceea ce priveste femeile, realizat de Cult Market Research. Acest studiu incearca sa raspunda la o intrebare controversata: ce-si doresc barbatii de la o femeie. Am facut o cercetare cantitativa, clasica, dar si una calitativa, .

Piata auto din Romania: Cea mai mare crestere din Europa in august!.

Piata auto din Romania a inregistrat in luna august cel mai bun rezultat din acest an. Cresterea cu 25,5%, la 6. 300 unitati, a fost cea mai mare din Europa in luna august, in contextul in care piata europeana s-a contractat cu 5%, potrivit Mediafax. Vanzarile auto din UE au coborat in august la 653. 900 unitati, fata de 688. 200 in perioada corespunzatoare a anului trecut, dupa o crestere de 4,9% in iulie, potrivit datelor prezentate marti de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile .

Cancerul ar putea deveni ISTORIE. Descoperirea uluitoare a cercetatorilor americani poate distruge maladia

Cercetatorii americani au creat o molecula care, potrivit spuselor lor, obliga celulele canceroase la autodistrugere, informeaza presa occidentala. Metoda care se bazeaza pe aceasta descoperire poate deveni alternativa.

Asalt al armatei egiptene impotriva militantilor intr-un sat din apropiere de Cairo.

Armata si politia din Egipt au atacat, joi, satul Kerdassah din apropiere de Cairo, pentru a alunga teroristii, a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate, conform Mediafax. Operatiunea vizeaza epurarea satului de elemente teroriste, a afirmat acest oficial In acelasi timp, are loc o mobilizare a trupelor, in timp ce elicopterele survoleaza acest sat, unde au fost ucisi aproximativ zece politisti la 14 august. In acea zi, la doar cateva ore dupa inceperea, la Cairo, a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )