Libnet.ro
UNICEF

00:07

Locuitorii unui sat din Arad ar putea fi fortati sa isi paraseasca locuintele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Locuitorii unui sat din Arad ar putea fi fortati sa isi paraseasca locuintele

Peste o mie de oameni dintr-un sat aradean ar putea fi obligate sa isi paraseasca locuintele, dupa ce cateva persoane au castigat in instanta toate terenurile pe care sunt ridicate casele satenilor. Batranii din sat au spus ca vor cere sa li se faca dreptate la CEDO, informeaza Antena 3. continuă pe Ziarul Bursa

Taranii unui sat din Romania ar putea deveni SCLAVI. Justitia romania a dat o noua LOVITURA

Justitia romana da o noua lovitura! Un sat intreg din Arad va fi retrocedat unei singure familii! 1200 de oameni ar putea fi obligati sa-si paraseasca locuintele dupa ce cateva persoane au castigat in.

Tanara din Arad, in coma profunda, dupa un consum sustinut de suplimente alimentare pentru slabit (VIDEO)

O tanara de 27 de ani, din Arad, este in coma profunda, dupa un consum sustinut de suplimente alimentare pentru slabit. Cel putin asta considera familia femeii, tinuta in viata acum doar cu ajutorul.

Focar de hepatita intr-un centru de minori din Arad: DSP a constatat deficiente igienico-sanitare

Un focar de hepatita a fost depistat intr-un centru de minori din Arad, unde opt dintre cei 14 copii au fost infectati cu acest virus. DSP a constat in centrul de primire a minorilor deficiente igienico-sanitare.

Asalt al armatei egiptene impotriva militantilor intr-un sat din apropiere de Cairo.

Armata si politia din Egipt au atacat, joi, satul Kerdassah din apropiere de Cairo, pentru a alunga teroristii, a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate, conform Mediafax. Operatiunea vizeaza epurarea satului de elemente teroriste, a afirmat acest oficial In acelasi timp, are loc o mobilizare a trupelor, in timp ce elicopterele survoleaza acest sat, unde au fost ucisi aproximativ zece politisti la 14 august. In acea zi, la doar cateva ore dupa inceperea, la Cairo, a .

Asalt al armatei egiptene impotriva militantilor intr-un sat din apropiere de Cairo

Armata si politia din Egipt au atacat, joi, satul Kerdassah din apropiere de Cairo, pentru a alunga teroristii, a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate pentru AFP. Operatiunea.

Armata egipteana a atacat un sat din apropiere de Cairo pentru a alunga militantii

Armata si politia egipteana au atacat, joi, satul Kerdassah din apropiere de Cairo pentru a alunga militantii, a declarat pentru AFP un oficial din cadrul serviciilor de securitate. Operatiunea vizeaza.

(P) O zona abandonata devine un colt de rai pentru locuitorii sectorului 2 din Bucuresti

Pana la mijlocul anului trecut, cartierul Ion Creanga din sectorul 2 al capitalei nu avea niciun parc in apropiere. Zona destinata noului proiect era, de fapt, un loc de depozitare neautorizata a deseurilor. Prin.

Doi angajati ai DGA, raniti intr-un accident provocat de fiica unui politist din Gorj

Doi angajati ai Directiei Generale Anticoruptie DGA) Gorj, au fost raniti, joi, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un alt autoturism condus de fiica unui politist, care obtinuse permisul auto de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )