Libnet.ro
UNICEF

07:15

Tariceanu, atac dur la adresa lui Maior: Performanta pe care ati avut-o ca ambasador este foarte slaba. Misiunea dumneavoastra nu mai poate continua(VIDEO)

B1 B1,
Tariceanu, atac dur la adresa lui Maior: Performanta pe care ati avut-o ca ambasador este foarte slaba. Misiunea dumneavoastra nu mai poate continua(VIDEO)

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a lansat un val de atacuri la adresa ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, in cadrul audierii acestuia in Comisia de politica externa din. continuă pe B1

Tariceanu, atac dur la adresa lui George Maior: Ce ii reproseaza ambasadorului roman la Washington

Calin Popescu Tariceanu s-a lansat miercuri intr-o serie de critici dure la adresa ambasadorului roman in Statele Unite, George Maior, la doar cateva ore dupa audierea diplomatului in comisia de politica.

Tariceanu, tir de acuzatii la adresa lui Maior. Ati devenit agent politic partizan

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a lansat o serie de atacuri la adresa ambasadorului Romaniei la Washington, George Maior, provocandu-l de mai multe ori prin declaratii aflate la un pas de jignirea interlocuitorului.

Tariceanu cere rechemarea lui George Maior, ca urmare a declaratiilor cu privire la scrisoarea lui Giuliani

Presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a cerut rechemarea in tara, de la misiunea diplomatica, a ambasadorului Romaniei in Statele Unite, George Maior, in cadrul Comisiei de Politica Externa a Senatului. Lui Maior i se imputa ca declaratiile.

Tariceanu pregateste lovitura pentru George Maior: Audiere publica in Senat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni seara ca ambasadorul Romaniei in Statele Unite, George Maior, a fost invitat pentru a fi audiat public, miercuri, in Comisia de politica externa.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )