Libnet.ro
UNICEF

10:45

Tariceanu convoaca Senatul pentru modificarea statutului deputatilor si senatorilor

România Liberă România Liberă,
Tariceanu convoaca Senatul pentru modificarea statutului deputatilor si senatorilor

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu a convocat Biroul Permanent al Senatului pentru narti, 7 aprilie, pentru modificarea programului de lucru al Senatului, potrivit unui comunicat. continuă pe România Liberă

Tariceanu solicita convocarea unui nou plen reunit marti, pentru modificarea Statutului deputatilor si senatorilor, desi Senatul isi luase vacanta saptamana viitoare

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a convocat Biroul Permanent al Senatului marti 7 aprilie, de la ora 12. 30, pentru modificarea programului de lucru si anunta ca a solicitat convocarea, in aceeasi zi, a unui nou plen reunit a celor doua camere ale Parlamentului, pentru modificarea statutului deputatilor si senatorilor, potrivit unui comunicat de presa transmis joi seara. Solicitarea lui Tariceanu vine dupa ce Biroul permanent al Senatului a decis luni ca membrii acestei Camere sa lucreze in circumscriptiile electorale in perioada 6-14 aprilie, urmand ca sedintele de plen sa fie recuperate dupa Paste.

Senatorii si deputatii amana din nou modificarea statutului lor. De ce nu vor discuta despre renuntarea la imunitate

Modificarea statutului deputatilor si senatorilor mai are de asteptat. Chestiunea imunitatii alesilor nu intra miercuri in dezbaterea plenului Parlamentului deoarece nu are un raport de la comisia de.

Victor Ponta vrea referendum pentru modificarea Constitutiei pana la sfarsitul anului

Referendumul pentru validarea propunerilor de revizuire a Constitutiei ar putea fi organizat la sfarsitul acestui an, a declarat astazi liderul PSD, premierul Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )