Libnet.ro
UNICEF

01:05

Real Madrid obtine cea mai clara victorie din optimile de finala ale Ligii Campionilor, 6-1 cu Schalke

Antena3 Antena3,
Real Madrid obtine cea mai clara victorie din optimile de finala ale Ligii Campionilor, 6-1 cu Schalke

Real Madrid a obtinut cea mai clara victorie din optimile de finala ale Ligii Campionilor, impunandu-se cu 6-1 in deplasare in fata germanilor de la Schalke 04. Partida nu a avut practic istoric, spaniolii avand. continuă pe Antena3

Cum s-a construit cea mai scumpa autostrada din lume: rusii au dat 9 MLD. de dolari pe 40 km de sosea

Cea mai scumpa autostrada din lume a fost construita in Rusia in doar cinci ani, inaintea Jocurilor Olimpice de la Soci, are 40 de kilometri lungime si a costat 9 miliarde de dolari, scrie Mediafax. ro .

isi iau rusii mana de pe Ucraina? Cea mai mare banca din Rusia A OPRIT creditarea catre Ucraina

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, a oprit creditarea catre persoane fizice in Ucraina in urma violentelor din ultimele zile, a anuntat directorul general al institutiei de credit, Herman Gref, citat de.

Tariceanu, despre demisie: A fost cea mai grea demisie din viata mea. ...

Calin Popescu Tariceanu vorbeste, miercuri seara, la Antena 3 despre motivele care au dus la demisia sa din PNL. A fost cea mai grea decizie din viata mea, a spus Tariceanu. Aceasta decizie a fost luata din cateva considerente. Unul dintre ele a fost cel de ordin moral, a spus fostul premier al Romaniei. Nu sunt de acord cu pozitia presedintelui partidului, a spus Tariceanu. Acesta a subliniat ca in sedinta de marti, a vazut o executie lapidara a senatorului Iliesiu. Are dreptul la .

TVR - grila de primavara: cea mai mica suma din Europa pentru programe proprii. Stelian Tanase lasa programele evazioniste pentru cele cu Nistorescu, Dinescu si Cristoiu

TVR are in acest moment cea mai mica suma pe care o televiziune publica din Europa o cheltuieste pe programele sale - 25. 000 de euro pentru productiile TVR 1, cu exceptia stirilor si a filmelor, respectiv 15. 000 de euro saptamanal pentru toata productia proprie de pe TVR 2. Asa declara directorul general interimar Stelian Tanase, care a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a prezentat noua grila de primavara a televiziunii publice. Din aceasta grila ies mai multe emisiuni programele evazioniste, edulcorate, cum le-a descris directorul interimar, precum si emisiunile de mare montare, specifice televiziunilor private, intrand in schimb emisiunile unor realizatori adusi din afara TVR, precum Ion M. Ionita, Cornel Nistorescu, Dan Apostol si Miruna Munteanu, Ion Cristoiu, Florin Iaru si Mircea Dinescu.

Real Madrid a castigat lupta cu presa din Hexagon. Un ziar francez trebuie sa plateasca clubului sute de mii de euro

Cotidianul francez Le Monde va trebui sa plateasca suma de 300. 000 de euro, reprezentand daune si interese, catre Real Madrid si 15. 000 de euro catre Barcelona, pentru atingerea dreptului de onoare, intr-un articol despre dopaj, publicat in anul 2006.

Seful celei mai mari banci din Canada se retrage cu o pensie uriasa. Va primi 2,2 milioane de dolari pe an

Ed Clark, directorul general al Toronto-Dominion, cea mai mare banca din Canada dupa active, se va retrage la 1 noiembrie cu o pensie anuala de 2,5 milioane dolari canadieni 2,2 milioane dolari SUA), scrie Mediafax,.

Real Madrid lupta contra recordului negativ in Germania. Are o singura victorie in 25 de meciuri

Pentru Real Madrid vizita la Gelsenkirchen nu va fi una oarecare si, pe langa duelul cu Schalke 04 a carui miza este un loc in sferturile Champions League, echipa din capitala Spaniei infrunta si recordul negativ contra echipelor germane in deplasare.

Schalke, spulberata de Real Madrid, 1-6, pe teren propriu! Rezultatele complete din turul optimilor Ligii Campionilor

Miercuri seara s-au disputat ultimele doua meciuri din mansa tur a optimilor Ligii Campionilor. Real Madrid este deja calificata in sferturi, dupa ce a desfiintat-o pe Schalke, chiar la Gelsenkirchen, scor 6-1, intr-un meci in care toti cei trei jucatori din avanposturi, Bale, Benzema si Ronaldo au marcat fiecare cate o dubla!.

LIVE Champions League: Schalke - Real Madrid si Galatasaray - Chelsea

Onlinesport. ro transmite miercuri seara de la ora 21:45 ultimele doua meciuri din mansa tur a optimilor de finala ale UEFA Champions League:Schalke - Real Madrid si Galatasaray - Chelsea.

MINUT cu MINUT Champions League: Schalke - Real Madrid si Galatasaray - Chelsea

Onlinesport. ro a transmismiercuri seara de la ora 21:45 ultimele doua meciuri din mansa tur a optimilor de finala ale UEFA Champions League:Schalke - Real Madrid 1-6) si Galatasaray - Chelsea 1-1).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )