Libnet.ro
UNICEF

09:00

Tariceanu, despre Tudose: imi face o impresie buna

Antena3 Antena3,
Tariceanu, despre Tudose: imi face o impresie buna

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, la Antena 3ca premierul Mihai Tudose ii face o impresie buna, fiind un om care are curajul luarii deciziilor. Eu nu. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre activitatea Guvernului Tudose: La guvernare nu ai timp foarte mult de filozofie

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca premierul Mihai Tudose intelege responsabilitatea functiei in care se afla si are curaj in luarea deciziilor, avand in vedere ca la guvernare nu ai timp foarte mult de filosofie.

VIDEO. Ministrii Cabinetului Tudose au dat din nou socoteala coalitiei de guvernare PSD-ALDE. Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile militarilor: Asa cum functioneaza astazi, Legea reprezinta o anomalie. Sa fie clar, nu se micsoreaza nicio pensie!

Liderii coalitiei de guvernare PSD - ALDE vor discuta, luni, de la ora 12. 00, despre modificarea Legii pensiilor militare, subiect asupra caruia ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a insistat ca este necesar sa se aduca anumite corectii.

Tariceanu, despre primul semn de intrebare pe care i l-a ridicat Grindeanu: A spus ca nu crede ca e bine sa faca acest lucru

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a dezvaluit care a fost primul semn de intrebare pe care i l-a ridicat fostul premier Sorin Grindeanu. in calitate de presedinte al Senatului, am fost cel.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )